T707 kärlek <3

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Sådär.. nu har jag den efterlängtade telefonen i mina ägor.. :) Gick och hämtade den imorse.. och har sen suttit här och lekt lite :) Den är fiiin.. superfiiiiin :) Jag är glad för den..
Och den är mycket mindre än min gamla K800i.. Det är ju baaara positivt.

Idag, när det återigen är sommarvärme ute, tänkte jag dra fram gräsklipparen och korta ner grässtråna lite. Sen har vi fått en stor svamodling i vår trädgård. Tyvärr är det inga kantareller.. Så jag får väl gå ut och ta hand om det också innan vi har svampodling överallt i trädgården. Helst hade jag haft ett riktigt höstväder idag.. blåsigt och regnigt. Så jag kan sitta inne och lusläsa bloggar, leka med telefonen och hoppas på att komma över ett par billiga converseskor på tradera.. Jag känner inte alls för trädgårdssysslor idag. Men ibland måste man.

I eftermiddag hoppas jag att ytterligare ett paket ska dyka upp.. Med mitt armband. Jag tror dock (tyvärr!) att jag får vänta tills imorgon innan det dyker upp.. *buhuu*
Är så nyfiken på hur det ser ut live.. för jag är också himla sugen på fler Mi Lajki produkter att hänga i armbandet :) Så det blir ett riktigt smarrigt KAK-KALAS runt handleden :P
Men men.. jag får nog vänta tills imorrn innan det dyker upp.

Nu ska jag leta fram ngt att äta till lunch. d. kommer hem snart och lunchar med mej.. Sen får jag väl ta och gå ut..då!
  

Kommentarer
Postat av: Camilla(s nya hem)

Vet du, många av våra grnnar (de som har lite naturtomt) går och plockar kantareller på tomten! Tror du jag är avundsjuk eller? :)



Vilken fin mobil, tufft att man ser displayen genom skalet!

2009-09-09 @ 12:08:15
URL: http://www.camillasnyahem.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0