Hemmapyssel

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Lite pyssel håller man ju alltid på med.. Här är vårt runda fönster i hallen. Bry er inte om den fula väggen, den ska bli vit vid ett senare tillfälle.. Trappans sidostycke ska också bli vitt, en annan dag.. Och lampsladden, det ska inte vara en svart sladd upp på väggen. Kanske ska den byggas in (helst, om det går när vi ska isolera väggen). Men nu är den svart där till jag bestämmt mej hur vi ska göra.. Pronto! ;)

Det jag ville komma till är att detta fönstret först var väldigt "naket". Det är en meter i diameter.. och det är inte lätt att placera ngt här. Egentligen får krukan inte plats. Men min tillfälliga lösning är vita sprik som håller upp krukan framkant ;) Det ska bli en fönster bräda där sen.. Lampan är jag himla nöjd med. Det är så skönt med "mysbelysning" ute i hallen, när man kommer hem om de mörka kvällarna. Sen ser det ju hemtrevligt ut utifrån när det är så mörkt ute :) Jag köpte hem såndär plastfilm för ngn vecka sedan.. Det kan man göra mycket kul med. Inifrån blir det ju bakvänt.. Men utifrån rättvänt..
För att detta fönstret ska bli som jag vill så  funderar jag på att (mamma ska få) sy en gardin till detta fönstret. Det svart/vit bredrandiga tyget som man hittar på ikea (är lite såld på det tyget, som även blir julgardiner fast rött/vitt) tänkte jag. Men vad tror ni.. En rak gardin på detta runda fönstret? Kanske en rak stång i ovankant.. Sen rullar man upp tyget (som en rullgardin)? Eller har NGN ngt bra tips på hur man gör med ett runt fönster?? Alla som läser.. ge tips, tankar och råd :)

Jag gick även loss med plastfilmen på ytterdörrens glas..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Det tog lite tid att klippa ut alla bokstäverna.. Men väl uppe tycker jag det blev ganska bra. Vi kunde först inte bestämma oss för svart eller vitt.. Sen kom vi fram till att det var rätt snyggt med både och :) Även här syns det ju fel från insidan, men rätt utifrån :) Det är ju utifrån man ska bli välkommen.


Idag har jag beställt en filur till ur serien Pepe and Friends.. Så nu väntar jag hem Sugar Daddy också :D
Så i dagarna har jag mina favoriter samlade :)

Nä.. nu ska jag nog gå ut och ta en nypa luft i lungorna.. trots regnvädret :(

Kommentarer
Postat av: tina

Vad fint i fönstret och på ytterdörren! Skulle vilja ha välkommen på vårt stora fönster bredvid dörren....

nu blev jag inspirerad!!!ha en fin dag!kram/tina

2009-10-29 @ 14:01:27
URL: http://tinaminastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0