Hallen där uppe..


FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Igår, när jag suttit och kollat igenom många hem på Styleroom.se, fick jag ett ryck och tänkte över vår lilla lilla hall på ovanvåningen. Jag har ju långa lack-hyllor från ikea som vi hade uppe på väggen i lghten. Här finns inte en hel vägg som vi kan ha dessa långa hyllor på. De två väggarna som skulle ha gått är upptagna redan. Sen är där hallväggen där uppe. Men den är 3 cm för kort.. 3 CENTIMETER.. :( Men igår fick jag ett ryck och bad pappa, han skulle ändå komma hit på middag, kapa dessa hyllor åt mej :) Det fixade han galant.. Så nu passar hyllorna på hallväggen där uppe :D Först var det inte tänkt att stolarna skulle stå mot den väggen. För där skulle hyllorna sitta i midjehöjd.. Men nu är jag lite inne på att sätta en hylla ovanför stolarna, lite högre upp. Hyllan är vit och smälter bra in i väggen. Hyllan kommer inte bli överbelamrad med saker. Men en och annan pocketbok, ljuslyktor osv..
Mmm.. får se om den kommer upp idag. Måste ha tag på molliplugg först.
Sen kom listen med klämmorna också upp igår. Den har legat och "skräpat" länge nu. Men igår hittade jag platsen :) Bilderna är som jag själv tagit, en gång i tiden när jag bara hade fotografering i huvudet :D
Det är bra med klämmor, så kan man själv byta ut bilderna när man vill.

Idag är det riktigt mörkt och grått ute. Tänkte spendera lite tid på styleroom igen.. Också ska jag ringa till min mamma som blev opererad igår.. Sen blir det nog lite dammsugning, som det aldrig blev igår.

Ikväll blir det gottigott mat.. Rödvinsfondue.. ahh, vad jag längtar. Och det passar ju så bra en dag som denna, regniga, dagen :D

Nä, det är väl bäst att sätta punkt nu.. så jag kan gå och göra en latte :P


Kommentarer
Postat av: Camilla(s nya hem)

Jag kan också bli helt sjuk av att kolla på Styleroom, allt är så fint medans det här hemma är en ettåring som skapar KAOS! :) Tre centimeter var surt du... :) Hoppas du får en trevlig helg! Kram till Camilla från Camilla! :)

2009-10-02 @ 10:34:38
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: /B

Åh, vad roligt tt fixa och dona och förnya. Jag har också massor av idéer!

:-)

/B

2009-10-03 @ 15:28:21
URL: http://lyckligagatans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0