If you want breakfast..


FOTO: © Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Tog lite bilder på godislinserna vi hade hemma. Lustigt.. vid köptillfället tänker man de ska bara ligga där i skålen och se fina ut, inte röra.. ögongodis! Tss.. hur länge varar den tanken?? Man kommer hem, lägger det i skålen, beundrar, skjuter av några bilder.. och sen smaka en, smaka två.. smaka mer. Oj, hur kunde det ta slut?!
Nu står skålen som fylldes med ljuvliga färger där på vita bänken och gapar tomt. Tur skålen är vacker i sej själv.. Men endå! Kunde man inte bättre?!
Jaja.. jag har iaf. bildbevis på hur det SÅG ut :)

Alltså.. det är helt sjukt att man kan bli beroende av en sida så mycket som jag blvit av styleroom.. Jag har inte brytt mej om den innan, när jag inte haft tid med sådant. Men nu.. nu hänger jag där hela dagarna. timmarna bara försvinner och ibland måste jag tvinga mej själv att ta paus för att göra ngt vettigt.. hehe.. Idag har jag tom. lagt upp bilder på vårt hem.. iiii..nervöst :)
Men om man ska spana på andras hem så kan ju andra få spana på mitt också.
Inspirerad blir man, till tuuusen!! Och nu har jag kommit fram till att vid vår trappa där vi inte vet visste hur vi ska skulle göra. Där ska bli en vit halv-vägg med en svart träplanka uppe på. Kanske kommer väggen gå i två etapper också. Men det är inte säkert.. Bara att komma fram till detta kändes helt underbart. Att jag äntligen VET!! :D Det är bra med inspiration!!

En annan sak som jag också vet.. det är att jag förhoppningsvis kommer ha en sådanhär på vår vägg vid vår nya läshörna där uppe..


Bild: Lånad!

En i svart tänkte jag mej vid lampan som står på bambubordetFOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Så är det bara till att hänga boken där när man läst klart för dagen :) Smidig, rolig och snygg.. Allt i ett! :D

Idag fick jag hem två skyltar också. Som jag beställt från SysterLycklig. En väderstation som ska hänga utanför entrédörren och en annan rolig skylt som antingen får stå kvar i köket, eller ska den få hänga i gästrummet när vi är klara där.. På skylten lyder texten "If you want breakfast in bed sleep in the kitchen" :P
Jag gillar den skylten massvis redan..

Nä.. nu får jag kanske ta tag i lite saker här.. Snart kommer D. hem från jobbet, och då kan det ju iaf. se ut som att jag också gjort ngt vettigt idag ;)
Ikväll börjar halv åtta hos mig, det är givet var jag håller hus då.. i sooooffan!! :D Det programmet är ju både mat & inredning i ett, tänk på det :D

Tjing tjing!! 

Kommentarer
Postat av: FURNISH.etc inredningsblogg

Åh jag vet precis hur det är! Kan inte ens köpa hem godis för dekoration längre. Det är helt enkelt inte någon idé, för det äts upp direkt ändå. Om man ändå kunde haft lite mer självdisciplin! Ha det fint! Kram Emmy

2009-10-06 @ 21:39:47
URL: http://furnish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0