Maskrostävling..

Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Vad passar bättre än att ge sin mamma ett hjärta på mors dag? :) Tyckte själv att det hjärtat var så fint så jag köpte ett till mej själv också. Det är det ni ser på bild.. Det ligger ute i rabatten och ser sådär bulligt och fint ut :) Mammas ligger inslaget i presentpapper och väntar.

Idag verkar det bli ännu en ny och solig dag. Härligt!! Sitter just nu och bara väntar på att min bror  och hans H. ska vakna hos mamma och pappa.. så vi kan planera dagen :) Min bror och hans sambo är nere och hälsar på.. Och idag är vi alla lediga. Så då kanske vi hittar på ngt allihop.. Jag vet inte.
Jag vet nada..

Igår föreslog jag för pappa att vi kunde ha en maskrostävling här idag.. Flest uppdragna maskrosor vinner.. äran ;) Han nappade inte direkt och jag tror inte det är ngt förslag han tar upp med ngn annan ;)

Nä.. först ska jag nog få liv i D. som ligger här brevid och andas tunga andetag.. Sen får det kanske bli så att JAG ringer och väcker andra ;) Jag vill ju ta vara på dagen.. Imorrn är det jobb igen som gäller.
Vilket jag inte känner för alls nu, om jag ska vara ärlig.. Är fortfarade helt mör i kroppen efter tisdagen.. O_oKommentarer
Postat av: Emma

Hej Camilla!

Jag vill först och främst tacka för en underbar blogg som jag följt under flera år och inspirerats av! Nu till min fråga. Vilken storlek är det på erat vita kakel som ni har i köket? Jag tyckte det var så himla snyggt att ni kaklade på diagonalen+rak ram runt eller hur man ska säga. Vet att du postat en bild på det i gamla bloggen men hittar inte längre :) Om du vill får du gärna avslöja vart ni köpte kaklet också. Ha en underbar helg!

2009-05-22 @ 19:16:59
Postat av: Camilla

Emma: Tack snälla för de fina orden :) Måttet på kaklet är 15*15. Det är det där standarkaklet som finns till bra priser på byggmarknader :) Det är inte vi som gjort det.. Det var så när vi flyttade in. Men det kaklet är ett enkelt vitt med en mörk fog, så det kan du lätt hitta på större byggmarknader. Det är kaklat diagonalt. Men med rak ram på sidorna och runt fönstret :)

Hoppas mitt svar gav ngt..

2009-05-24 @ 15:53:04
URL: http://hantverkaregatan.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack för snabbt svar! Superbra :)

Vi ska renovera vårat gamla kök från 1930-talet och jag tror just den modellen av kakel som ni har skulle passa bra in :)

Mvh

Emma med sambo

2009-05-24 @ 17:02:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0