Snart provar jag nya vingar..

Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jaha.. då var man till arbetsmarknadens förfogande då ja ;) Idag var det allra sista dagen som vi var på jobbet. Nu är allt blåst. Där är knappt ngt kvar. En liten skruv här och var och andra småsaker. Men annars står där helt tomt nu. Ujuj..
Men faktiskt.. jag trodde den här dagen skulle kännas tung. Den har kännts tung, på det sättet att vi haft jäkligt mycket att göra. Men annars har jag bara längtat tills vi skulle gå hem. Så det känns inget annat än riktigt skönt just nu. Äntligen slipper jag vår chef.. eller rättare sagt, förre chef ;) Jag är FRI från honom nu..

Nästa fredag har jag redan en arbetsdag inbokad på ett ställe.. Och sommarens arbete är också nu klarlagt.. Jag ska bara kolla upp mitt schema som jag inte förstår mej på.. Så det känns gütt!!
Det är dax att prova sina vingar på ngt annat ställe nu.. trots att det är inom samma branch. Och jag behöver inte pendla på hela sommaren heller.. :D
Det som känns konstigt är att stället som man kunnat utan och innan.. det finns inte kvar.. Och om ngt år kommer det vara helt bortglömt av de flesta. Även av de som var där varje dag för att äta.. Allt slit vi lagt ner, det bara försvinner.
Istället kommer man till ett nytt ställe, där man inte vet ngt alls..

Spännande!!

Ps. De vita fåglarna monterade jag upp igår på vår vita vägg i v-rummet :D
Kommentarer
Postat av: Ida

Vilken fin blogg du fått Camilla :) jag har varit dålig på att läsa. Var ska du börja nu? eller det är hemligt kanske :)

Kram Ida

2009-05-15 @ 14:27:56
Postat av: Camilla

Ida: Vad kul att höra från dej :D

Det är inte hemligt direkt.. men jag vill inte skriva ut det här :) Det är på ett kök här i närheten.. typ ;)

2009-05-15 @ 15:21:49
URL: http://hantverkaregatan.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hoppas du kommer trivas på sommarjobbet! Skönt att ha det ordnat.Hoppas du får en fin helg tjejen! Kram!Ps. Toksöta fåglar! Ds.

2009-05-15 @ 17:17:42
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad skönt att du har ett nytt jobb att gå till och du så snyggt med fåglarna!Kram och ha en trevlig helg!

2009-05-15 @ 19:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0