Otur..

Ingen åska i sikte och ändå vill inte min huvudvärk släppa :( Blir man less..?! Det är detta vädret. Jag går inte ihop med detta ostadiga vädret. Idag har det varit varmt så man nästan smält bort. Samtidigt har det stormat så nästan hela kaluffsen åkt av.. och sen har det trillat ner isbitar ovanifrån. Jag kan inte kalla det hagel. För det såg inte ut som vanligt hagel. Detta var isbitar, som var lite halvsmälta.. men ändå hårda. Stora som 50-öringar var vissa och helt ojämna i formen. Jag som var ute och rensade ogräs mellan häcken (ja, häcken in till grannen.. ni vet buskar på rad!) och fick ställa mej i växthuset ett tag när det var som värst. Nu strålar solen.. men den retliga blåsten håller i sej. Jag hoppas den avtagit till imorrn :)

Idag efter jag rensat bort det mesta av ogräset vid ena häcken så gick jag in och gjorde potatis och purjolökssoppa. Nu i efterhand undrar jag om jag verkligen skulle gjort den. Inte för att den blev dålig. smaken blev god och den var lagom krämig. Men, jag lyckades bränna tummen och ena fingret :( Jag fick soppa på handen, när den inte var utspädd och istället mer puré. Och när ngt varmt som puré sätter ser så på handen hinner det bränna rejält eftersom det tar lite tid att få bort med vatten. Efter det fick jag stå med mina fingrar i en kanna med iskallt vatten.
Nu svider det mest..

Sen.. innan vi skulle äta så skulle jag bara dra fram lite instruktioner som vi har i en pärm. När jag drog ut pärmen höll jag på att få en tvålpump i huvudet.

Så nu blir det bara soffan för resten av kvällen. Hoppas jag inte sätter min islatte i halsen bara. Orkar inte med mer nu..
Ikväll är det roomservice, och det ska ses! :D

Ha det dejligt!


Kommentarer
Postat av: Camilla(s nya hem)

Vilken otursdag! Här blåser det också, min tvätt blåste ner och blev sandig. Gissa hur glad jag blev? Morr morr! Hoppas handen känns bättre och att tvålpumpen håller sig borta från ditt huvud. :)

2009-05-27 @ 18:38:49
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0