Man hinner inte bli arbetslös..

..innan ngn rycker och drar i en.. hehe.. Men det är bara skönt :D Jag kan nog inte säga att jag varit arbetslös än.. trots att jag är inskriven på arbetsförmedlingen. Jag hoppas dom inte har ngt emot att man jobbar såhär, dit man blir tillfrågad.. Idag började morgonen med att städa en restaurang.. Ujuj.. jag har bara behövt se på när det sker. Jag avundas dom icke. Men desto mer respekt fick jag för att dom orkar med detta dagligen. Jmag är helt slut i armarna.. Och när klockan närmade sej hemgång så kom chefen och frågade om jag kunde slänga på mej ett förkläde (och tvätta mej såklart!) och hoppa ini "gänget" för att hålla koll på maten som skulle ut på servering.. Visst!! :D Men jag säger bara OMG.. Vilket tempo. Alla hade koll, allting fans det mer av, alla visste vad dom skulle göra.. Utom jag.. haha.. Jag är INTE van vid det här tempot och sådant samarbete.. Jag har vetat länge varför vår restaurang fick läggas ned, varför inte kunde betala den hyra som krävdes.. Men nu förstår jag det verkligen ännu mer. Men, det tänker jag inte dra upp här ngt mer. Idag har jag fått prova på HUR DET SKALL VARA.. och jag trivdes :) Nu kan jag bara hoppas på att jag får hoppa in fler gånger.. om dom vill ha mej där ;)

Sen är jag uppbokad på mitt sommarjobb också. Börjar tidigare än väntat.. det ska också bli kul. Så mycket ledigt kan jag inte räkna med iaf.

Så därför ser jag mej värdig till att sitta här i trädgården i loungestolenoch slappa..

Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

När man väl satt sej till rätta i denna stol så sitter man riktigt bekvämt. Ska köpa på mej ite gosiga kuddar också som man kan ha bakom ryggen om man vill. Islatten står på pallen brevid.. och datorn laddar. Nu sitter jag i stolen, islatten är halvdrucken.. Och jag trodde det skulle bli skönare än vad det är. Det börjar blåsa och de riktigt mörka molnen är påväg hitåt.. Så snart blir det till att slänga in stolen i växthuset (får stå där nu tills vi har ett trädäck och presenning att slänga på som skydd) och sen hoppa in. Ska fixa lite med maten vi ska ha. Idag blir det helgrillad kyckling (provade grilla hel kyckling för första gången igår) med ngn god potatis och sås.

Sen hoppas jag att regnet uteblir så jag och D. kan fortsätta flytta stenar.. Vill bli klar med det riktigt tråkiga jobbet :(
Nä.. nu får jag nog dra in datorn. de är molnen ser otäcka ut..

Bye Bye..


Kommentarer
Postat av: Camilla(s nya hem)

Vad kul att testa på något nytt, och att du verkar trivas!

2009-05-19 @ 17:31:55
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: Annica

Vad roligt att du trivdes med nya!

Men, så avis jag blir på trädgård och fina stolar... ;)

2009-05-20 @ 21:18:58
URL: http://fruitloop.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0