Fire walk with me..


Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Nämen.. lite dålig stil att inte ha skrivit ngt nu på flera dagar. Bättring!!

Nä.. trots att det inte är mycket med jobbet just nu så är det mycket med annat. Jag och min vän E. åkte på massa kul igår. Vi shoppade kläder, hälsade på olika vi känner på deras jobb, åt god mat, slappade i hennes soffa och på kvällen fikade vi med en annan vän.. Himla trevlig dag. Jag var ganska slut på kvällen.. Men då var en annan vän här på besök när jag kom hem. Så vid halv tolv somnade jag omedel bums!

Idag har jag mest åkt bil.. fram och tillbaka till Lund. Mamma blev opererad i sitt knä. Så då var jag sällskap till min pappa som körde. Och han själv skulle bli skuren i munnen av tandläkaren.. Så jag tänkte att det var bäst att följa med, om båda skulle vara nere och må dåligt av smärta.. Men icke :)

Snart kommer D. hem. Då ska det bli lite mat. Och sen blir det väl hockey ikväll. Jag känner mej rätt mör i kroppen. Så kväll vill jag bara slappa i soffan. t ska jag iaf. inget mer. Fy.. vad det är kallt. Vart tog sommaren som redan varit i skåne vägen? Jag sitter här med kofta och tänd brasa nu, och så lär det fortsätta kvällen igenom.

Nu ska jag gå och luska ut ngt gott vi kan äta. Sen blir det en varm latte med hallonsyrup innan det är dax att laga till maten :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0