Ett tips


Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Ibland när man köper doftljus som är billiga kan man bli ganska besviken.. Vissa av Ikeas doftljus tycker jag man kan bli lite besviken på. Dom doftar liksom mest när ljuset inte är tänt.

Men sist är vi var på Maxi, så hittade jag det här doftljuset i glasburk. Det fanns flera olika dofter att välja på. Själv stod jag och valde mellan vanilj och ett som luktade rent tvätt. Nu i efterhand förstår jag inte varför jag stod och valde. Jag kunde ju tagit båda två.. Men eftersom jag ijnte visste hur ljuset skulle vara så tog jag bara ett, och det blev vanilj. Det står här nere på köksön, så då passar vanilj in ganska bra. Det doftar gott detta ljus, och det doftar när man eldar det. När man tänder det så lyser den frostade galsburken också upp och det blir ett mysigt sken från burken. Ljuset ska ha en brinntid på ca 26 timmar, så det räcker ju ett tag.. Speciellt nu när det är ljust om kvällarna också.. ;)
Ljuset kostade 29:90 och jag tycker helt klart att ljuset är värt det. Jag kommer köpa fler av dessa, och nästa doft blir nog den rentvättade :)

Så, ett tips för myshelgen.. doftljus :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0