Betongmatta


Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Ett av betongprojekten blev där ngt av.. och det var dörrmattan som vi gjöt in :) Min kruka/skål sprack.. Men jag ska göra en ny, också ska jag bli lite bättre på att olja in det jag har som formar :) Plattan ska också göras om. Pappa vill prova att göra på ett annat sätt. Nu blev det faktiskt lite för djupa skåror  för att det ska fungera på en hel gång. Man kan ju bara glömma att gå på den med höga klackar.. och sen kommer den snabbt bli full med skit.. Så nästa platta ska där förhoppningsvis bli mönster på, men inte alls så djupt. Så man lätt kan sopa av gången sen. Vi experimenterar fortfarande. Så än vet jag inte OM där blir en gång.. men tanken är så nu iaf :D Vi har lagt ut en del vanliga plattor nu och jag har "råkat" få ytterligare en ny rabatt.. haha.. Jag skulle ju inte ha ngn mer än den som var där från början.. och nu på en helg har jag hunnit få TVÅ nya.. Jaja.. mamma var här och hittade en massa förgätmigej i ogräshörnan. Så det grävde vi upp och planterade i rabatterna. Dom är ju söta :)
Sen har vi rensat ogräs och rensat ogräs och rensat ogräs.. Vi börjar få en ogräsfri framsida snart ju.. hehe..
Pappa var ju här igår.. och även han höll på att tappa hakan idag när han såg hur mycket ogräs vi fått bort sen han åkte igår. Vi har verkligen slitit!! Nu känner vi oss riktigt nöjda.. och sjukt trötta.
Vi känner oss riktigt värda att bara slappa i soffan nu, under täcke och med massor av glass :D

Tur med vädret har vi också haft. Soligt och varmt hela helgen. Fram till nu. När vi ätit så började det regna. Kunde inte bli bättre. Mindre bra är det för oss och ogräset. Nu börjar det växa :( Så nu får vi ta det så fort det syns. Mer bra är det för de nya rabatterna och blommorna :D

Nä.. nu ska jag tända lite ljus och göra mysigt. Sen ska vi krypa ner i soffan och äta glass.
Gokväll!!


Kommentarer
Postat av: Camilla(s nya hem)

Vilken cool! Den skulle lugnt få flytta in i min träfgård! Jag tycker du ska ha den någonstans i trädgården, även efter ni gjort den nya!

2009-05-04 @ 21:37:45
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: Camilla

Camilla: Jepp, den kommer ligga som en matta till trappan på baksidan :)

2009-05-04 @ 22:33:35
URL: http://hantverkaregatan.blogg.se/
Postat av: Melinda

Åh, vilken tjusig "matta"! Skulle gärna veta mer om hur du gått tillväga för att göra den.

2009-05-05 @ 22:28:13
URL: http://melindas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0