Nu är det fäääärdigt.. nästan!! :D

Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

I lördags när jag var och jobbade var pappa och D. ute i trädgården och jobbade. Äntligen skulle trädäcket påbörjas på riktigt. Pappa hade förvarnat om att det nog inte skulle bli klart på lördagen eftersom blev lite försenade i veckan. Så jag var inställd på att först få sitta där ute på söndagskvällen. Men ack så fel jag hade.. hehe.. Min pappa och min prins är ett väldigt bra team. Så när jag ringde hem när jag var påväg hem från jobb fick jag svaret om att det SKULLE bli klart.. och gärna till klockan sex.. hehe.. Som dom låg i.. Och det blev klart.. ungefär vid 18-tiden.

Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jag började såklart pyssla direkt där ute.. hehe.. Såhär såg det ut då, innan jag riktigt fått iordning. Nu är där lite mer ljuslyktor ute och filtar inhandlades idag (riktigt färgglada fleecefiltar). Ska se om jag hittar några bra små kuddar att lägga i stolarna också. Vi har lite pyssel kvar att göra runt omkring. Sjöstenar ska läggas i bakkanten, mot planket. Sen ska stenarna vid rabatten plockas bort och gräset ska höjas och sänkas på sina ställen..
Men både jag och D. är riktigt nöjda trots att vi inte är färdiga.. och nu när jag kommit hem från jobbet har kvällen tillbringats där ute :D Idag blir det inte så.. Jag har tillbringat lite tid under dagen där eftersom jag varit ledig. Men nu p kvällen oljade vi hela däcket. så nu står allting utanför. Imorgonkväll ska allt på plats igen, så även parasollet som ska stå uppe på däcket.

Idag har det varit sjukt varmt ute. Tänk om man blivit rik på varje svettdrppe man fällt.. Ojoj, vad jag varit rik nu!!
En kall dusch kommer sitta fint inna läggdax!!

Jag har varit ute hela dagen och pysslat. Mamma och jag var och handlade perenner imorse. Billiga perenner (20 KRONOR STYCK!!), så jag kom hem med tio nya blommor. Allt skulle planteras.. Det tar sin lilla tid att hitta bästa platsen för allt :) Stället vi var på har ingen direkt personal, man lägger pengarna i ett hål i väggen när man räknat ihop vad man handlat för. Det känns extra kul :) Och eftersom där var mycket att välja på och kom lite folk titt osm tätt så verkar trädgårdsfolket vara ngt att lita på :) Det retliga var ju att man inte kunde betala med kort..hehe.. Så en hundralapp till hade jag nog behövt för att få med mej allt jag VELAT.. Men men, till nästa gång vet man :P

Nä, nu ska jag nog hoppa ner i den KALLA duschen.. sen hoppar jag nog upp för trappan och ner i sängen.
Godnatt!
ZZzzZZZzZZzzzZz...


Kommentarer
Postat av: Camilla(s nya hem)

Vad fint det blir! Kan tänka mig att det inte är helt fel att sita där och njuta! Du får hjälpa mig med Skånetips i min blogg förresten! Jag blir tacksam för allt, verkligen allt! Fik, museum, affärer, INREDNINGSAFFÄRER, historiaska saker... You name it!

2009-06-30 @ 19:22:08
URL: http://camillasnyahem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0