Doftschersmin

Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Fastän vi var hemma själva igår så hade vi en skön och lugn midsommarafton, med mycket mat :P Ojoj vad vi var mätta sen.. Det var knappt att jordgubbarna fick plats. Men dom går inte att hoppa över, så vi gav oss f*n på att de också skulle få plats :P Det var så gott.. Och jag åt sillfrukost imorse. D. var inte lika sugen. Men jag älskar att få detta till frulle, speciellt laxen :P Vi båda var ganska trötta igår.. så vi slappade mest i soffan och kollade på V på tv..

Idag har vi varit ute lite.. Grävt ner betongklumpen som vi har hållaren till torkvindan i.. Första klumpen vi gjöt fick vi ju gräva upp eftersom den gamla torvindan rostade sönder nere i klumpen. Så när vi köpte en ny torkvinda gjöt vi en ny klump och satte i ett medföljande plaströr i betongklumpen. Sen kom vi på att vi skulle bygga trädäcket.. Då var klumpen ivägen och vi kunde inte ha kvar torkvindan på den platsen. Så det var bara till att gräva upp denna klumpen också. Och nu har vi fått den på en ny plats. Hoppas den kan stå där nu, för alltid :) Nu gömde vi klumpen med gräs också.. Hoppas bara gräset tar sej, så att man inte kommer se betongklumpen mer. Jag ska trotsa vädret idag och hänga ut tvätt alldeles strax. Det regnar ju inte idag. Men solen går i moln titt som tätt. När solen är framme är det varmt.. Annars är det mest blåsigt.

Vi har varit ute och fixat lite.. Jag har rensat ogräs medan D. har plockat fläderblommor från de träden som växer på baksidan. De träden är rätt höga. Men han hoppade upp på vedboden, så fick han iaf. tag på blommor till flera satser flädersaft :D Jag tänkte lägga ut recept på den enkla och väldigt goda saften här sen.. i ett eget inlägg.

Ute blommar schersminen för fullt nu. Den ger en underbar doft som jag bara älskar. En kväll gick jag ut bara för att få en dos av denna bubbelgumsaktiga doft..

Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

I bakgrunden på bilden kan ni se en jordfläck.. det är där vi ska ha trädäcket :) Så när man sitter ute om kvällen kanske denna härliga doft sprider njutning till den platsen. Annars funderar jag faktiskt på att flytta en annan buske som står i rabatten, närmare trädäcket. Där den busken ( i rabatten, inte den på bilden ovan) står nu blommar den inte så mycket. Så den kanske behöver komma ut i lite mer soligt läge?? Detta är en barndomsbuske som alltid kommer ta stor plats i mitt hjärta.. Och vet ni.. grannen här över har en STOR buske hon med.. Så doften från denna finns nästan överallt nu :)

Nä.. nu ska jag nog ta ut den där tvätten. Håll nu era tummar för att det INTE börjar regna här.. iaf. tills min tvätt torkat ;)
Sen vet jag inte vad vi ska hitta på.. Ute vill vi inte vara mer. Jaja.. vi får väl se.
Hur som helst..
Ha en trevlig kväll!!Kommentarer
Postat av: Camilla(s nya hem)

Ser jättemysigt ut! Vi tog det också lugnt eftersom vi var sjuka, vi var hos mina föräldrar och åt gott och de gick och dansade runt stången med Lea. :)Visst luktar de gott! Mmmm!

2009-06-20 @ 15:56:21
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0