En mycket tidig födelsedagspresent..

Foto: © Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jaha.. så var det med det sommarvädret eller??
Tur vi hann grilla lite korv iaf.. ikväll är det tänkt att vi ska grilla kycklingfilé. Vi får väl se hur det blir med det.. O_o Jag som ville använda min present.. hehe.. Ja, jag har redan fått en födelsedagspresent. BRA MYCKET TIDIGARE än när jag egentligen fyller år. Men dom sålde ut Weber-grillar på K-rauta. Så då tänkte jag att det var bra att passa på att önska mej en sådan av mina föräldrar.. Så här är den, min födelesedagspresent.. några månader för tidigt ;) Det känns lite fuskigt.. Men samtidigt, detta är vad vi behöver. Så jag är helnöjd och så glad :D Direkt när mamma och pappa varit här och lämnat den så monterade vi ihop den. Ställde den brevid vår rostiga, turkosa, lilla "ica-grill".. Haha, vad liten den grillen blev ;)  Gissa om den lilla grillen rök snabbt ?! ;)
Nu har vi iaf. en rejäl grill.. Tack mamma och pappa för min finfina present!!
Men visst är det så typiskt att det skulle börja regna.. inte så lite heller. Och hur kul känns det när man har ngt helt nytt, som glänser fint i solen, att det ska regna på det?? Jag fick ett överdrag till grillen också, men eftersom den fortfarande var varm (från korvgrillningen) kunde vi ju knappast dra på det. Så jag fällde upp prasollet, som fick skydda lite mot ÖSREGNET.. Ett parasoll där det står konungens hovleverantör på.. Klart det ska skydda min grill då också ! :) Nu har det slutat regna.. Vi får väl se om det kommer mer senare..

Tvätt hade jag också hunnit hänga ut, precis innan himlen öppnade sej. Jag trodde att vi skulle klara oss eftersom alla de andra mörka molnen bara släppt några få minidroppar och sedan blåst bort. I solen har det ju varit riktigt varmt. Men icke! Vi fick springa ut och plocka in all tvätt.. och sen öppnade himlen sej.

Tur vi var ute i tid imorse så jag hann klippa gräset och trimma alla rabattkanter. Känns skönt!! :)
I veckan ska sommaren komma igen, hoppas!! Så då får jag vä tvätta resten när jag är ledig. I veckan påbörjas även trädäcket. Pappa kommer på tisdag och han och D. ska väl påbörja grundarbetet. Åhh.. på lördagkväll hoppas jag på riktig sommarvärme så jag kan sitta ute på däcket och lata mej på kvällen, efter en god måltid som vi tillagat på GRILLEN!! :D

Jaha.. nu kommer det mer regn :( *suck* Det blir kanske till att steka kycklingen på järnet här inne..

Nu ska jag göra ngt annat än att titta ut. tjingeling!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0