I brist på sol..

Foto: © Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jaha.. har sommaren redan varit? Eller kommer det komma mer sol senare? Just nu verkar det inte så lovande. Igår var det hyffsat varmt. eller solen sken iaf. Men det blåste för mycket för att kalla det sommardag. Jag stod ändå inne på jobbet hela dagen, så det kunde ju kvitta. Idag när jag är ledig så ska det minsann inte skina ngn sol. Jag som ville ut och pyssla.. Nä, idag är det molnigt och stormigt :( Att det aldrig ska sluta blåsa.. *grr*
Jag stannar inne!
Jag stannar inne och dricker stoa koppar med cappucino istället. Det är myyycket mysigare!! :)
 
Idag kände jag mej desperat också.. Solbrännan som jag fått så mycket beröm för (och då ska ni veta att jag varit en riktig blekfis innan vi fick hus & trädgård!) börjar ju snart försvinna. Ansiktet bleknar och armarna börjar se tråkiga ut :( Så idag traskade jag bort till apoteket och köpte deras nya brun-utan-sol.

Foto: © Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se
Mun från DaFont.com, KR Lippy

Den ska tydligen bara en lätt effekt av brun-utan-sol. Men det behövs inte mer. Jag är inte världsbäst på de här krämerna som ger lagom med färg (så de där som ge mycket färg ska vi inte ens prata om!). Jag behöver en som tar lång tid på sej, annars ser jag ut som en brun och vit-flammig KO! O_o
Denna doftar riktigt gott dessutom, inte alls som BUS brukar dofta. Denna har en frisk doft av.. *doftar mot armen* äpple.. kanske. Ja, frisk är den iaf. :) Sen är den fylld med små små små guldpartiklar som lägger sej på armen. När man är ute i SOLEN kan jag tänka att de här små små små partiklarna syns lite mer :)

Nä.. eftersom trädgården inte alls lockar idag. Så blir det väl till att hitta på ngt att pyssla med här inne. Jag ska ta mej en funderare på vad jag orkar göra idag. Städa borde jag.. men jag tror jag funderar så jag inte kommer på ngt mycket viktigare roligare att göra ;)

Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0