Tråkigt inlägg.. typ.

Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jag är trött, och jag vet inte alls varför jag sitter kvar. Klockan är ju så pass att sängen skulle sitta rätt skönt nu. Men jag tror jag fastnat i soffan, i ett visst läge.. nästan ryggläge ;)

Men snart nog, när jag orkar jag ska ta mej upp från soffan och sen vidare uppför trappan.. för att sen kunna trilla in i sängen :D Gött!! Imorrn ringer klockan tidigt igen. Det är fullt upp och jag är uppbokad, är det inte hos den ena så är det hos den andra. Jag troooodde jag skulle få vara "ledig" nästa vecka.. Ha! På måndag är det hos den andra jag jobbar.. och det lär väl bli fler dagar än bara måndag.. Sen ska jag ju börjar på mitt sommarschema på mitt sommarjobb.
Jaja, lite dollars rullar det väl iaf. in :)

Imorrn kommer min pappa hit. Vi håller ju på att lägga in golv i växthuset.. så imorrn är tanken att golvet ska vara klart :D Sen kan jag börja ställa iordning där inne. Det blir kul :D

Jaha.. jag som också skulle börja gräva till trädäcket nästa vecka. Hoppas det blir bra kvällsväder, så vi kan ta det då..

Nä.. usch. Detta inlägget blev inget kul. Jag lägger ner och går upp och lägger mej istället. Hoppas jag är aningens roligare en annan dag.

Kram!


Kommentarer
Postat av: Malin

Har följt din blogg ett tag men varit dålig på att lämna kommentar ;) Gillar att läsa om dina/era trädgårds- och husprojekt!

2009-06-04 @ 16:25:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0