Husvisning..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Hallå i stugan.. igen :) Kände bara lust för att visa husen också.. Man vet ju aldrig när man hinner blogga. Så varför inte göra det två gånger på en och samma dag..?! :D

Här är husen jag skrivit om.. Huset med snöflingorna hittade jag på Bolagret för 49:- Tycker det är himla fint när det är tänt och passar så bra till det andra vita som står i fönstret :) Jag skulle nästan haft ett till, i andra fönstret :D Jaja.. får väl se om man kommer ngt mer till väla.

Det nadra hittade jag hos Systerlycklig. Det är ett Walther & co. Stämningsfulla tycker jag :)

Idag kom det SNÖÖÖÖ!! :D Som det snöade innan idag. Det bara vräkte ner och blev bara mer och mer. Men nu har allt försvunnit igen och det är tö.
Det sägs att det ska snöa mycket imorgon. Man kan ju hoppas *håller tummar och tår* :) Sen ska det bli kallt.. härligt!!
Dock blir jag lite nervös för vår trappa nu när det töat och sen ska frysa. Förra året låg där ett tjockt islager på den och man fick hålla sej i allt när man skulle in och ut och ibland fick man t.o.m. bara låta sej kasas ner på bara skorna. Trappan är gjord med klinker (INTE VÅRT VAL!!) och om man saltar på det så är risken stor att plattorna spricker. Får se om bauhaus har tö utan salt eller nått.

Nu ska jag mysa vidare med tända ljus, en god cappucino och julmusik på datorn.. ville ju mest visa husen :D

Kram kram! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0