Fina hus och magiska bär..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Jag hittade de här nissarna i en av mina alla jullådor.. Tyckte dom blev så söta tillsammans med Walther lyktan. Illy-burken stod i ett skåp här hemma, och den burken blev ju bra som kruka. Speciellt nu till jul, med det röda :D
Rosmarinen ska användas till maten på fredag. Men visst passar den som barrväxt åt nissarna :D

Jag väntar hem ett hus till, ett litet hus :) De är så söta, och jag är helt såld på dom.. Så när jag såg att Systerlycklig hade de små husen hemma i lager kunde jag inte låta bli *klick klick*.
Igår såg jag att det fanns kopior på dessa husen också. Funkisvillan var ju bra mycket billigare i kopia, men också nästan lika fint. Jag hade inte tackat nej till det.. Men nu kommer jag ha två hus, så det får räcka *säger skarpt åt mej själv*. Man kan ju inte fylla huset med andra småhus. Men mamma hade nog blivit glad.. Får kanske höra med pappa om han bestämmt sej med julklapp till henne.. :)

Just nu sitter jag och äter Gojibär. Världens nyttigaste bär :D Det smakar inte så gott.. Som torra hårda sega russin, fast med en besk eftersmak. Jag är iofs. rätt känslig för smaker. Så kan jag äta dom, kan nog de flesta äta dessa bären :)
Nyttiga ska de vara.. och det hoppas jag på :) Inte för att jag tror det är några "magiska bär", men kanske kan de pigga upp en dessa grå dagarna. De ska tydligen innehålla mycket vitaminer, det kan man ju behöva. Järn är ju också bra.. Ja, om de innehåller allt vad det står om bären så ska jag ge de en chans. Ca. en halv dl ska jag äta om dagen :) Jag kanske blir helt beroende.. vem vet.

Samtidigt som jag trycker i mej bär sitter jag här och försöker få lite energi *kom igen bären!!* Skulle ju behöva städa här hemma.. och jag har iiiingen lust alls.
När jag ätit upp bären så kanske det är dax att ta sej i kragen :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Är också förälskad i walther husen :)

2009-12-10 @ 16:10:48
Postat av: Martine

Hej,Har du något bra recept på <a href="http://www.goforlife.se/produkter/gojibar">Gojibär</a>? jag blandar med kakaobönor som passar perfekt för choklad älskare :)/ MArtine

2010-09-22 @ 18:04:50
Postat av: Martine

<a href="http://www.goforlife.se/produkter/gojibar">Gojibär</a>

2010-09-22 @ 18:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0