Erik är ju grym..Alltså.. hur grym får man va?!
Jag har aldrig brytt mej speciellt mycket om idol tidigare. Jag är den som bara kollar på uttagningarna, sen blir det inget kul. Vi började med det här hemma även denna gången. När uttagningarna var över så slutade vi kolla. Men sen var det ngn fredag då vi satt här i soffan och det inte fanns ngt på tv. Vi slog på idol och kollade.. efter det var vi fast. De här idolerna var ju intressanta.. Och efter den fredagen har vi kollat på idol så gott som varje fredag, och det har inte blivit sämre. Bara bättre. Jag trodde förra fredagen var outstanding.. Men nähe.. igår var det helt galet :D Jag trodde det skulle bli en flopp. Calle var först ut och han gjorde ju jättebra ifrån sej. Sen kom Erik.. med Bryan Adams. Jag avskyr B.A. Uärk! Men jag hade hopp om att Erik skulle göra låten bättre än Bryan själv. Men icke! Det lät tamt och han såg bara sådär trött och sliten ut, ingen energi.
Sen kom Tove. Toves charm kan man ju alltid lita på :) Men hallå juryn.. vad var det för låtval?!! Jag tror inte en Kylie kan sjunga den låten LIVE med sin bara röst. Nä, stackars Tove.. inget bra lät det heller. Så där var det ju flopp.
Sen kom andra omgången.. Calle, bra gjort ännu en gång. Sen Erik.. heeeelt oslagbart!! Run to the hills passade ju honom som handen i handsken. Jag blev så sjuuukt imponerad, vilken stjärna!! Jag önskar jag hade fått se det live!
Det blev ju en tuff match för Tove att komma ut efter det. Men hon var superduktig med sin andra låt, verkligen!!

Så igår var idol riktigt riktigt bra, bästa idolframträdandet, ever!!
Kolla bara det här, Piotr blir lurad :)
Ja, idol igår kallar jag underhållning!
Cirkus Möller däremot, det kallar jag skit.. Så då slog vi igång vårt Wii och drog några strängar på Guitar Hero istället :D Mycket bättre pausunderhållning än Möller.

Snart ska jag traska iväg till jobbet. Det känns så tungt när D. ligger där uppe ingosad i varma täcket. Samma sak blir det imorgon också. Sen är det jag som är ledig.. men det är ju inte lika kul när D. inte är hemma.
Jaja.. inte mycket att göra åt den saken :)

Nu ska jag dricka upp min latte och sen göra mej klar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0