Design House Stockholm

FOTO:Camilla, Hatnverkaregatan.blogg.se

Här är min superfina ljusstake som jag fick av mormor i födelsedagspresent.. Jag har länge suktat efter en sådan.. Och nu har jag en :D Jag gillar den lekfulla formen och träet med det vita.. När man sen tröttnat på den ena formen, som man själv skapat är det bara till att snurra till det, och man har en annan form och ett annat uttryck på ljusstaken :) Den har två givna platser här hemma, i mitt hjärta och på vita bänken där den står nu :)
En klassiker som håller i längden.

Det är tur man har ljus (som lyser upp och gör allt mysigare!) för nu har vädret gått tillbaka till det normala tråkiga.. det är 5-6 plusgrader, grådassigt och regntungt igen. Blir man trött?! Jag vill ha kyla.. jag vill ha frost.. jag vill ha snö.. jag vill ha vinter!!
Drömma kan man ju.

Men men.. idag stannar jag inne den mesta tiden av dagen. Ska väl gå bort än sväng till affären och handla ägg. För jag tänkte baka biscotti. Linnea har ju släppt sin första bok med aftonbladet. Jag fick tag på boken igår. Och trots att jag bakat biscotti flera gånger tidigare så kunde jag inte låta bli att frestas av Linnes biscotti, bilden är ju helt ljuvlig :)

Dessutom passar ju biscotti alldeles ypperligt till mina lattes :)
Fick hem min tamper igår. Så nu kan jag göra shots med malt kaffe igen :) Tampern är jättefin och skön att hålla i. Den har bra tyngd och det gummerade handtaget ger ett skönt grepp. Lagom hög är den också. De flesta tamprar tycker jag är liiite för höga. Men denna är rätt lagom, bättre än de jag provat tidigare..
Sen finns det ju specialare som är kortare, men de kostar också tre gånger mer.. hehe.. jag stod halva kvällen och lekte igår :D Klockade en shot på lite mer än 19 sekunder. Så med några fler kaffekorn och lite hårdare press så ska jag nog få till en kanoners :D

Nä.. nu ska jag klä på mej och sen komma igång här hemma.
Tjingeling och TREVLIG HELG

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0