Lite fler julegaver

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Här är min ena julklapp från D. En fin digital fotoram.. Och till det fick jag också ett 4 GB stort minneskort :D
Så nu har vi en hel del bilder osm bara rullar.. och fler kommer det bli. Havskräftorna här oven är från sommaren hemma hos min faster :P

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

De små söta formarna kom svärmor med. Dom är jättsöta.. och kommer bli helt perfekta när vi har gyoza som ska doppas i soja :P Jag fick ju även en stor beige pajform från gerbera. Den blir det kycklingpaj i imorgon :)
Dessa små tyckte jag blev så söta tillsammans med illyburkarna :)

Jag fick många fler julegaver än så.. Men jag orkade inte ta fler bilder. Hade en hel del att packa upp efter att jag och pappa varit och handlat. Sen kom D. hem från jobbet och då hade jag bara hunnit pyssla lite här hemma. Sen har jag förberett lite till middagen imorgon.. Här är menyn:

Gjord i PS CS4

Soppans grund är gjord och nästan hela kycklingröran som jag ska fylla pajskalet med. Bra med förberedelser..så man kan få ta det liiite lugnt imorgon också ;)

Nu sitter jag och D. med vars en dator i knäet.. hehe.. socialt ;) Tror vi snart ska ta och spela ngt spel mot varandra.. Funderar på att värma upp glöggen som hans mamma kom med när dom kom i lördags.
Måste visa den superfina påsen som hon stoppat flaskan i..

Jag gillar den påsen jättemycket. Så den kommer inte gå vidare till ngn annan.. hehe.. Den lär komma fram igen när jag hittar ngt bra att ha i påsen :D Stjärnan kan man plocka bort, så blir det mindre jul :)

Hmm.. nu vet jag inte.. glögg.. latte.. glögg.. latte.. glögg... Tror det får bli en latte först. Sen kanske det bli glögg ;)

GOTT NYTT ÅR!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0