Upp i rök

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Klockan är precis lite över sju.. och jag har redan hamnat i sängen. Uhh.. det har varit tidiga morgnar nu. Har jobbat hela veckan.. och har hela resten av veckan också inbokad till jobb.. Ibland är det inte bra när man behövs på två ställen.. hehe.. Jag trodde jag skulle få vara ledig eeen dag, imorgon. Men så blev det inte. Och hade dom inte behövt mej på ena stället så hade jag fått jobba på andra eftersom dom behövde personal imorgon. Har precis skrivit in dagarna som är uppbokade i min nya kalender. Kände ett riktigt behov av en mindre kalender som man kan ha med sej i väskan.. Min stora är inte lika kul att släpa på ;) Men när jag var på Åhlens och hälsade på alla man träffade nästan varje dag innan (när man jobbade i samma hus) så hittade jag även denna fina kalendern.. Den känns så fin att det är kul att ha den med sej.. och ta fram för anteckningar :)
Och med anteckningarna jag gjort känns den helst plötsligt så himla viktig också..

Nu när man återigen har jobbat så har värmen kommit tillbaka.. Veckan då jag var utan jobb så hade vi ju riktigt uselt väder. Men såklart skulle det ändra sej till denna veckan.
Mmm.. med denna sommaren vi haft kan man ju inte låta bli att låta lite bitter.

Nä kära ni.. Nu ska jag lägga mej ner i sängen och fortsätta kolla på friidrotten..


FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Till detta ska jag minsann tröstäta ett stort kexchoklad och sörja över att min enda fridag denna veckan gått upp i rök.. uhh..


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0