O.P.I & EOS

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Här är mitt nya nagellack.. O.P.I!! Från senaste kollektionen, MATTE :D Först när man målar ett lager så är det glansigt, men så fort det torkat lite så blir det bara mattare och mattare.. Jag gillar!!
Dock är hållbarheten usel.. Jag trodde dock att det skulle se mer illa ut efter en hel dag med ogräsrensning ute i trädgården. Men handskarna har skyddat bra.. Igår däremot.. när jag hållt på med all frukt som vi gjorde juice av och allt vatten jag sköljde händerna i.. Då såg det riktigt riktigt illa ut, det var bara till att ta bort direkt och måla nya lager.
Men jag gillar mattheten i lacket, det är annorlunda, kul och snyggt :) Skulle gärna köpa på mej fler färger.. Men 150:- för ett lack med denna hållbarheten..?! Nä.. jag tror det får räcka med detta.

En annan väldigt underbar sak är det här "ägget"..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

En underbar produkt för dina läppar. Ett härligt läppbalm som mjukar upp och doftar heeeelt underbart :) Okej, denna lilla sak kostar också 89:- (DYYYRT!!) på Kicks. Men det är få saker som passar mina läppar.. Lypsyl får jag kvälvningar av för det luktar fruktansvärt.. (jag lovar, jag mår riktigt illa av den doften). Sen är det många av de billigar läppbalmen som bara mjukar upp för stunden och som kliar och känns läskigt på läpparna. Men EOS är bara bra!! :D Och att det luktar syrligt fräscht gör absolut ingenting. Trots sina 89.- kan jag absolut tänka mej att köpa detta igen.. till skillnad från lacket ovan ;)

Och om jag ska plussa på ngt mer så måste jag tillägga att jag är smått förälskad i vår råsaftcentrifug.. :) Nu har jag precis druckit en juiceblandning som bestod av en hel nätmelon, några morötter och en citron.. Citronen kunde jag minskat lite på. Men annars smakade det helt ljuvligt :)
Imorse drack vi en perfekt blandning av våra egna äpplen, morötter och apelsiner.. Ja, det var ju bara äpplena som kom från trädgården om ni inte förstod det ;)
Imorgon får jag nog plocka in lite fler äpplen.. Tänk vilka vitaminkickar :D

Nu tv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0