Saknar ordentligt med sooool..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Det är ju lite smått fantastiskt att solen lyser idag och att det INTE stormar.. Man blir ju chockad av ett sådant väderomslag.. Vi som nästan hade börjat plocka fram vinterkläderna.. ;)
F*n vilket sjukt dåligt väder vi har haft i sommar.. Det var precis i början som vi hade soligt och varmt.. Sen har det bara varit mulet och regnat.. Det är ganska mycket moln på himmlen idag också, tyvärr. Men man får ju vara glad för det lilla..

Idag blir det nog ett dopp i lilla blå.. Jag håller på att rengöra den nu och pumpen går för fullt där ute.. Snart ska jag ut och "dammsuga" botten också.. :)
Men först måste jag hänga tvätt. Min plan är att tvätta hela dagen och få bort ALL tvätt som jag inte hunnit med innan.. Bara det kan hänga ute så det är torrt till ikväll :)

Trots att vädret inte är perfekt så är just nu min stora önskan att vi ska kunna ha en lång slapp skön kväll ute på trädäcket.. Sist vi satt ute en sen kväll på trädäcket var precis i början på juli.. Sen har vi knappt suttit där alls, inte ens på dagen.. :(
Men idag hade det varit nice.. med en kall och god cider.. Jaja, detta kan jag nog bra drömma om.. Det var bara 15 grader igårkväll, det är ju nästan så man skulle frysa fast i stolarna då ju.. :S

Nä.. det är väl tid för att hänga ut första tvätten.. Solen har gått i moln igen..
Grrr.. ge mej fint vädet!!

Kommentarer
Postat av: jool

Superfint trädäck! :D

2009-08-01 @ 18:38:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0