Vår inne.. sommar ute.


Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Idag är himmeln helt klarblå igen. När jag sitter här i gungstolen och kikar ut genom våra stora fönster så ser jag inte ett moln. Det kommer bli varmt idag. Härrrrligt!! :) Synd att man ska gå inne och dra hela dagen O_õ
Man skulle nästan tagit semester..
Men men.. det kommer iaf. vara ljust när man går hem.

Och inne har knopparna på syrenen brustit i de varma dagarna som varit. Skönt med grönt. Finns det ngn fräschare grön än nyutslagna blad?
Jag och D. åkte till en bokskog för ngt år sedan och hade picknick i denna härliga färg. Det var som att sitta under ett neongrönt tak som gav massvis med energi. Ljusterapi i grönt sken :)
Det kanske man skulle göra igen.. om vi hinner. I lghten hade man lite mer tid över. I huset har man hur mycket som helst attt sysselsätta sej med. Det är kul.. Men man får verkligen TA sej tid om man bara vill slappa.. hehe..
Men mest av allt längtar jag tills vi ska fixa lite med framsidan på huset. Nissarna som bodde här innan har verkligen förstört framsidan av trädgården. Och vad vi sett på bilder från hur huset såg ut förr så har där varit en framsida som varit jättefin och precis så som vi vill ha den. Det är sjukt retligt att se dessa bilder.. Där har varit en fin häck, som nu är borta och ersattt med världens fulaste staket (vilket vi ska byta till ngt mer diskret), uppfarten är flyttad (eller den gamla är också kvar men används inte som uppfart) till andra sidan huset. Där det en gång varit gräs är där nu en uppfart som ser halvfärdig ut, stenläggningen upp till trappan är bara kaos och rabatterna runt omkring är bara fula. Nu har vi inte så gott om pengar eftersom prio ett är en luft/vattenpump till hösten.. och snart har jag jobbat min sista dag på min nuvarandre arbetsplats. Så med det lilla vi har att röra oss med så ska vi göra så gott vi kan för att få det liiite bättre iaf. Uppfarten år dock vara kvar lite till. Men målet är att där ska bli gräs igen.. i framtiden.
Men även om det blir det lilla så ska det bli kul att få en finare framsida.. :D

Nä.. latten är slut och jag har lite annat jag måste göra nu.
Tjingeling!Kommentarer
Postat av: Camilla

Har lagt till dig bland mina länkar nu. :)Vad synd att de förra ägarna ändrade framsidan då, dumt...Nu ska jag ut i solen med en kopp kaffe och nya Plaza interiör. Det låter ju väldigt härligt men sanningen är en annan, huset ser ut som ett bombnedslag men jag orkar bara inte ta tag i det och Lea sover för ovanlighetens skull middag = jag UNNAR mig att smita ut tills hon vaknar (om 5 minuter gissar jag på). HAHA. :)Kram

2009-04-06 @ 15:07:47
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: Vilda-Hilda

Jättefin blogg Camilla! ^_^

2009-04-06 @ 15:55:44
URL: http://lillavildahilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0