Neutrogenas Blackhead serie

08:08.. piiip! Jag ligger kvar i sängen.. D. har precis gått till jobbet och jag ligger och funderar på hur denna dagen ska bli.. Idag har jag nada som kan avbryta mej. Skönt!! Solen verkar visa sej från en av sina bästa sidor (dock verkar det blåsa lite.. men men, man kan inte få allt). Så jag ska så lite frön idag tänkte jag. Sen ska jag nog försöka baka lite. Det blev aldrig ngn kladdkaka igår. Så kanske idag. Sen skulle jag vilja prova att göra makroner också.. Mmm.. jag får väl se.


Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Igår, på tal om ngt helt annat, var jag på Apoteket och handlade lite mer från Neutrogenas Visibly Clear Blackhead serie. Så nu har jag scrubkrämen, ansiktsvattnet, ansiktskrämen och den snabbverkade krämen mot "orenheter" i hyn. Finnar med andra ord :) Det första jag provade var scrubben. Och det blev snabbt en favorit. Det blir en snabbkörare i ansiktet (mer långkörare ibland) där jag kör srub mest på kinder och näsa varje kväll i duschen. När jag kommer ut drar jag på lite ansiktsvatten med en pad. Och känslan därefter är inget annat än vädligt ren :) Jag är supernöjd med de här två produkterna, och speciellt till de få kronorna de kostar. Det är inte bara jag som märker av renligheten (oj, det här låter skumt, som om jag var JÄTTEskitig.. hehe..). Men även D. har lagt märke till det :) Huden känns mycket renare och finare nu. Scruben har jag kört ett tag, så den funkar. Ansiktvattnet köpte jag ju i förrgår, och det funkar. Igår köpte jag ansiktskrämen, en oljefri fuktkräm. Så om den också funkar så torkar ju huden inte ut iaf. För att sen attakera enstaka utbrott så köpte jag den lilla tuben med snabbverkade kräm också, 8 timmar och sen ska utbrottet ha minskat. Igår hade jag en innebrännare på kinden :( Men idag är den synbart mindre :D Och bästa av allt, mindre smärtsam! :D
 
Jag vet att det finns många olika meningar om denna serien, allt från skräp till hyffsad budgetvariant och till TOPPEN.. Jag hör till de sista.. jag tycker denna serien verkar toppen. Igår körde jag hela kitet och idag känner jag mej fortfarande lika ren och len som när jag gick och la mej igår. Så från min sida blir det många tummar upp.. Att hela serien sen doftar gott är ju bara ett stort plus :D
Det STORA MINUSET är alkoholen.. den förekommer i det mesta :(
Så.. här var min recension..

Nu har klockan tickat på rätt bra.. Fick ett samtal mitt i allt också. Så det tog lite längre tid än vad jag trott att få ihop det här..
Nu ska jag gå ner och slänga in det allra sista man kan hitta i tvättkorgen i maskinen, så jag sen kan hänga ut det på tork (jag, beroende av torkvinda när solen är framme..?! nääää ;) )
Sen ska jag nog baka..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0