Häcken är väck..


Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Hockey-VM är igång.. Sverige-Österike.. Sverige leder. Man har ju sett mer spännande matcher än det här.. D. har redan somnat här i soffan (haha! idag somnade inte jag först) och jag är dödens trött. Jag är så trött att jag inte ens orkar ha skålen med ostbollarna i mitt knä.. jag som älskar ostbollar. Men jag är tom. för trött för att äta.. Fy vad vi haft att göra.

Klockan ringde 07:20.. Då var det bara till att stiga upp och göra sej klar för dagen direkt. Pappa skulle komma klockan åtta. För tanken var att vi skulle få bort vårt fula staket och få upp ett mycket snyggare.. Jojo.. När jag stod nere i källaren så hade tydligen mamma ringt. Pappa var sjuk :( Så han kunde icke komma.
Jaha.. vad gör man. Vi båda var uppe och redo för en arbetssam dag. Så istället ringde vi svärfar och kollade om han var pigg och vaken och sugen på att hjälpa oss att slänga skräp på återvinningsgården. Och det var han :D Så det har vi gjort halva dagen. Slängt grymt mycket skräp. Allt från klinkerplattor till en hel häck.. alltså trädgårdshäck.. en sån man ofta har för att skilja av tomten ;) Ujj ujj.. vad mycket det var och många vändor blev det..

När vi kom hem åt vi lite och sen kunde jag inte vara still. Så jag gick ut och planterade alla växter mamma kom med imorse. Hon hade delat en hel del från sin trädgård.. Så nu ska det bara ta sej här, sen är den nya rabatten helt klar :D
Såklart kippte jag gräset också.. och rensade löv från plätten där häcken, trädgårdshäcken, legat.. Jag jag har varit igång sen åtta imorse.. huh! Så vi har all rätt att vara såhär trötta nu :)
Men jag känner mej riktigt nöjd med dagen, trots att jag inte fick ngt nytt staket.

Imorrn är planen att vi ska försöka kapa bort en stubbe från gräset.. Sen ska vi också utrota lite maskrosor..
Hmm.. undra om vi inte ska skita i den här matchen.. nu står det 4-1 till sverige.. Vi behöver ladda om våra batterier istället :)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0