God fudge.. :P


Foto: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

I senaste Residence kan man hitta ett recept på Tobleronefudge.. Jag provade. Och vipps så var den fudgen borta.. puts väck! Eftersom jag inte hade mer Toblerone hemma så provade jag med mörk choklad istället.. Och det fungerade ju precis lika bra.. bara det att det inte lockar sambon lika mycket nu.. hehe.. Så nu får jag ha dessa i fred ;) Bra bra!! :P
Men FARLIIIIGT!! Och med lite kaffe till smakar de ju ännu bättre.
Det är nästan så jag har ont i magen nu.. hihi.. En islatte (med sugrör!) och fudge vid ena sidan datorn.. Uhh! Tror jag puttar bort fudgen en bit nu.. Islatten däremot.. den får gärna ngn komma och göra fler av. Åhh.. var är min buttler?! ;)

Nu är jag  L E D I G i T R E  D A G A R.. Det ska bli så gott!! Okej.. jag har två möten inbokade.. ett klockan tio ena dagen och ett halv fyra andra.. Det är ju lite B.. för helst hade jag bara varit hemma i tre dagar och gjort precis vad jag velat. Jag har ju dille på att tvätta när det är fint väder och man kan hänga ut allt på tork.. Så det hoppas jag att jag kan fortsätta med imorrn. Snälla sol, kom fram lite mer imorrn!! Det är iofs. 16 plusgrader i skuggan nu, klockan 18:08.. Det är inte helt fel. När jag kom hem var det 17..
Så än kan man inte klaga på vädret :)

Snart åker grillen igång igen också. Här tvättar och grillar vi hela påsken.. hehe..
Men först ska jag lägga köttet i lite marinad.. Också ska jag slänga på lite riktigt rosa lack på naglar..
Och just det.. ikväll är det Färjan 2 :P

Tjillevippen!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Visst är Färjan bra! :) Mina kompisar kommer kanske vara med snart, det hade synts på nån reklam men jag har inte sett det. Ska bli kul!Hur gör du islatte? Kan du inte förklara? Kanske en dum fråga men jag är ju lite korkad så jag skäms inte för mig. Haha.Vi håller på med att boka sommarens semester som kommer vara i......SKÅNE! Äntligen säger jag! Vad får man inte missa? Två vuxna och en 1-åring.Kram!

2009-04-13 @ 21:13:39
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0