En lite rörig resumé om en ett års dag.
Jag fick aldrig skrivit något om Tyras 1 års dag. ETT ÅR!! Känns helt galet. Tiden bara rusar och nu har vi i flera dagar levt livet med en ettåring. Underbart! :)

Alla planer blev ju inställda för henes dag ich kalas. Vi blev sjuka. Riktigt sjuka. Tyra var hyffsat frisk. Jag var okej (då hade jag legat i näta en vecka). Mannen, not so good. Men vi kämpade på. Började morgonen med att öppna paket. För det är ju så man ska börja sin födelsedag. Tyra var måttligt intresserad av att slita papper. Men med lite hjälp så.. Grattis-korten hon fick var desto roligare. Men sen så.. åkte hon på sin nya wheely bug, klädde sig i sina nya fina kläder och lekte med snigeln som spelade.

Lite senare, efter en mumsig frukost med leverpastejsmörgås, så blev det bus för mig och Tyra. Och vi gick till gungorna och var ute i solen.
Lite senare på eftermiddagen svängde mormor förbi med mer paket. För att minimera smittorisken höll vi oss på avstånd från varandra ute i trädgården. Bästa var rutschkanan som Tyra fick. Då kunde vi leka i trädgården också. Så himla härligt.
Skönt att kunna hålla sig hemma när man själv inte är bra.
Planen är ju att ha uteleksaker. Så nu har hon rutschkana. Också fick hon pengar till en sandlåda (nu ska den bara monteras och fyllas med sand), också ska den nya gunghästen också flyttas ut. Sen kan kompisarna komma :) På tal om kompisar så kom även Tyras lilla "bästis" och lämnade ett grattiskort på henes födelsedag. Synd att Tyra precis somnat då. Men hon blev glad när hon vaknade :)

Ja, så såg dagen ut.. Eller just det. Fika! Tyra fick en egen lite tårta.. hon klämde sönder den totalt. Smakade lite..Men det var desto mysigare att bara klämma :D

Nu har det blivit riktigt varmt. Tyra har badat i sin pool flera dagar i rad. Men idag stannade vi inne. För idag fick hon sin vaccination. Så Tyra sov i två timmar. Sen tittade vi på Pettsson & Findus och busade lite inne.

Ja.. det var det. Nu ska jag försöka få mig lite sömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0