Påsksysslor


Hej på er!

Oj vad dagarna har gått i en rasande fart.. Det har varit full rulle från morgon till kväll.. Men så har vi också fått fixat lite i trädgården. Det går framåt på vår framsida, och VI ser att det går åt rätt håll. Trädäcket har tvättats och är nu redo för paviljong och nya möbler. Lite rens från rabatterna har det blivit och tunnan till trädgårdsavfallet är nu full. Tyvärr. Annars hade jag gått ut en sväng till idag.

Vi har även fått god mat hos mamma och pappa. Det är för det mesta gott när vi är där.. Men nu är det något alldeles extra, att få sätta sig till dukat bord och få äta sin mat i lugn och ro. Tyras mormor är rätt snabb på att ta Tyra så fort hon tröttnat på att sitta still :)

Här hemma får vi däremot planera bättre med mat för tillfället. Vi kan inte gå ner till frysen och hämta upp några rester direkt.. Igår gick frysen sönder och all mat åt skogen. Suck.
Så där rök några tusenlappar på nytt.

Snart ska jag gå ut i köket och göra köttfärssås. Lite extra också, så där är mat kvar till imorgon.. för imorgon åker jag och några vänner till Ullared. Utan man och barn! :)

På bilden ovan ser ni fruktbollar. Väldigt enkelt och väldigt gott. Bara mixade cashewnötter tillsammans  med lite mörk choklad. Nör det är mixar väldigt fint mixar man vidare tillsammans med dadlar och torkade aprikoser. Rullar bollar och rullar dem sedan i kakao eller riven kokos. Yumyum!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0