Från ett sovrum till ett annat


Hej på er!

Ligger här nerbäddad i min säng och njuter av sovrummets lyxiga känsla. Det är ju bara vi här inne nu.. jag och min man. Tyra sover inne på sitt rum. Läskig känsla. Men det är inte bara av rädsla vi behållt henne i sovrummet, även om det är största anledningen, det är ju rätt bekvämt också ;) Latmask som man är nattetid.. ska det en napp i mun är det rätt skönt att man nästan kan klara det med tårna :D

Men så blev ju pappan i det här huset magsjuk..och då tog jag tag i saken och flyttade in både mig och henne till hennes rum. Förr eller senare skulle hon ju få flytta in där så nu var det bara till att göra. Själv låg jag på en tunn bäddmadrass på golvet.
Vi trodde det skulle hjälpa oss att slippa magsjuka.. haha.. Naivt, skyller på överlevnadsinstinkten. 

Stackars Tyra vaknade igår och spydde ner hela sängen, hela mig och kort därefter sin pappa. Samtidigt som det kom ur andra änden med.. urk. Det stank verkligen och jag mådde så dåligt. Och stackars Tyra.. så ledsen och så svag. Smärtsamt att se. Tack o lov fick vi i henne mjölkersättning under natten och idag piggnade hon till igen. Skönt.

Idag sanerade jag hela ovanvåningen. Som skrivet tidigare lyxade jag till sovrummet med mycket tulpaner efter en rejäl städning. En tygbänk fick ta plats vid sängens fotände och jag flyttade om rensade bort och bäddade fint. Sen ändrade jag om lite på Tyras rum, städade och vädrade och imorgon kommer det en vit mörkläggningsgardin som ska få komma upp.

Toaletten kan ni ju bara gissa hur jag skurat.. Pheew.. och tvättmaskinen har gått och går fortfarande.

Nu hoppas jag att jag fortsätter att klara mig. Fick tråkigt nog ställa in ullaredsresan jag skulle gjort med vänner imorgon. Vill varken riskera att bli sjuk när jag är iväg (med tanke på hur Tyra spydde ner mig så är det inte helt omöjligt) och jag vill verkligen inte riskera att smitta ner någon av mina vänner.
Nu hoppas jag bara vi kan åka en annan gång istället.

Nähe.. nu ska jag försöka få lite sömn. Ha det fint alla.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0