Effektivitet, det gillar jag


Gokväll!

Ligger återigen här i sängen och skriver ett inlägg.. 

Ska snart påbörja en ny bok, Stockholms syndromet. En självbiografi om Janne Olsson. Har ingen aning om hur den är och inga förväntningar heller. 

Idag har det varit ett riktigt fint vårväder ute.  Sol och blå himmel. Jag och Tyra var ute och matade ankorna. Hon tycker det är så roligt och skrattar när det flyger och dyker i vattnet. Det är så härligt att se den enkla lyckan.

Hon sov ju förresten på sitt rum helt själv inatt. Det gick över förväntan. Det tog lite tid för henne att somna, men sen gick det bra. Hon har hosta om natten så den väckte henne några gånger. Men med tanke på att hon somnade om snabbt igen så var det inga problem. Själv sov jag också rätt gott. Var uppe ibland och lyssnade så hon andades :) Dock vaknade jag vid halv fem och gick ner och slängde in tvätt i torktumlaren och startade en ny maskin tvätt. Men efter det somnade jag om och vi vaknade först vid halv nio igen.

Idag somnade hon rätt fort.. 
Fast idag fick vi åka lite hipp hipp som happ  till mamma och pappa som fick datorproblem. Vi fick mat så det gjorde ju iiingenting att problemet uppstod ;)

Så när vi kom hem fick jag snabbt sätta upp gardinstång på Tyras rum så jag kunde hänga upp den nya mörkläggningsgardinen. Men det och mycket annat hann jag göra på lite mer än en timme, och då inklusive få en dotter att sova. Det kallar jag effektivt ;) Tyra var rätt trött efter allt bus med mormor.

Men nu ska jag bädda ner mig och påbörja den där boken.. är rätt trött jag med så jag får väl se hur många sidor det blir..

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0