Borra inte en långfredag!


Det har varit lite lugnt här, PÅ BLOGGEN.. har haft så mycket att göra. Till slut var det så mycket stress att febern kom och klosatte sig för några timmar. Dagen efter var jag på benen och igång igen. Sån är jag.

Snart är det påsk också. En liten påskkärring ska vi ha här imorgon. Världens sötaste. Hon har fått prova utstyrseln och mammahjärtat smälte såklart ;)

Nu funderar jag på om det är något speciellt jag ska göra till påsk.. om man tänker på bakverk och pyssel. Pyntet är färdigt. Ett påskris inne och ett ute. Det räcker.
Tyras påskägg får innehålla skor, hon har ändå ingen aning om vad påskägg innebär. Dessutom kommer hon få så mycket på måndag när jag ska med ett gäng favoritmammor till ullared. Vi skulle åkt innan påsk, om det inte kommit bilar och magsjukor ivägen.. Men på måndag hoppas jag att det smäller och vi alla är lika pepp.

Annars hoppas jag att vädret skall tillåta lite trädgårdsarbete i påsk. Vi skulle behöva ut och fixa lite. Eller mycket, men man måste börja någonstans.
Här är det iaf inga grannar som skäller ut mig om jag arbetar på långfredagen. För det har hänt. Oh ja.. I lägenheten vi bodde i tidigare. Då borrade vi två hål. Skulle vi aldrig gjort. Jag höll nästan på att få mig en snyting av den störda tanten på våningen ovanför. Hon var så arg så arg så jag trodde nästan hon skulle falla ihop och dö framför mig. Jag upprepar.. TVÅ hål. Tio minuter. Oh my.

Nähe.. en kopp kaffe och sen blir det till att laga mat och få lite ordning på detta hem :)

Kärlek till alla!

Kommentarer
Postat av: millandante

Oh... hihi... minns hur mamma berättat att de knappt fick andas på långfredagen när hon var liten... =o Tur att tiderna förändras... slösa bort en hel dag, när en kan borra och pyssla;);)

Kan bara ana vilken liten söt påskkärring ni får i huset i år! <3

Kram Milla

2016-03-22 @ 18:34:10
URL: http://milla-andante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0