Sena nätter och tulpaner i burk


Dagen har varit rätt lugn.. Vi har mest gjort ingenting. Handlat, läst tidningar, druckit kaffe, busat, lagat mat, haft vän på besök, busat ännu mer och shoppat lite :D
En soft dag. Nu sitter vi i soffan och mannen kollar på någon film som vi trodde skulle vara bättre än vad den visade sig vara. Jag tröttnade. Så nu sitter jag här och bloggar istället ;) Adam Sandler, jag klarar inte riktigt av honom. Inte D heller, men har han börjat kolla på en film har han väldigt svårt för att ändå inte se slutet. 

Igår satt vi och kollade på Lilyhammer till sena natten, mer min stil.. ;) Vid TRE inatt gick vi och la oss. Det blir säkert inte mycket tidigare inatt heller. Tur vi snart är tillbaka i rutinerna. Men iofs..vi har haft lååååånga dagar och många timmar tillsammans. Det är vi inte bortskämda med i vardagen.

Idag beställde jag mig en bricka till vårt nya soffbord..

Persikoskär kallar Svenskt tenn färgen. Ska bli spännande att se i verkligheten. Jag föll för "mönstret" som ser ut som tyg, och färgen som jag tror blir fin till mässing. Vi behöver ju något fint (och praktiskt) att använda när vi sitter vid det nya bordet och fikar till en film eller nått. Marmor kanske inte är det mest praktiska.. men det absolut snyggaste. Och sån är jag.. snyggare än praktisk ;)


Sen måste man ju unna sig tulpaner nu.. mycket tulpaner. Det är nu de är så bäst och man njuter av dem som mest. På matbordet satte jag en bunt i en glasburk och knöt ett fint band om burken. Enkelt och fint, krispiga tulpaner behöver inte så mycket mer.

Nu ska jag passa på att fortsätta läsa lite inredningstidningar. De ligger här på hög och väntar..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0