Rum i rummet


Hej!
Oj vad jag inte riktigt hunnit med den här bloggen på sistone. Förlåt!

Känns som att det har varit tusen och en saker och projekt. Samtidigt som Tyra blev dunderförkyld i fredagskväll. Usch. Det är så jobbigt när de små blir sjuka. Dem kan inte berätta hur de mår och vi kan inte förklara att det kommer gå över. Sömnlösa nätter och tårar på det. Tack o lov är hon rätt så glad ändå.

Tyras morfar kom igår och byggde hennes lilla koja på rummet. Det blev så bra!!


Ett litet rum i rummet. En myshörna där man kan sitta och läsa eller lyssna på cd-sagor. Eller leka kiosk när man är lite större.. osv.. endast fantasin sätter gränser. Nu har jag gjort det till en myshörna med golvkuddar, sagoböcker, mysdjur och mjuka dockor att krama. Allt i lagom höjd för små människor.Det är inte riktigt klart än. Men jag kunde inte hålla fingrarna i styr.. 

Det ska upp lister runt dörrhålet och fönstret. Golvlister vid golvet och en liten gardin. Också ska det målas en gång till. Det här är en sådan sak jag alltid drömde om själv som barn. Hade det bara gått att göra något sådant i mitt barnrum så tvivlar jag inte på att drömmen gått i uppfyllelse. Nu hade jag inte plats för något sådant.. så nu känns det lite extra roligt att min dotter kommer växa upp med ett rum i rummet.


När hon blir lite större så är tanken att det ska bli en lite grind i dörrhålet. När hon blir ännu större får det bli hennes skrivbord och pysselhörna (eller dator och tv-spelshörna om hon hellre vill det). I tonåren gör man om det lite igen och man får en egen liten walk in closet ;)

Japp.. så så ser det ut. Ett rum i rummet.

Kommentarer
Postat av: Monica

Det är såååå fiiiint! 😍😍😍

2016-02-03 @ 09:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0