Guldshimmret tunnas ut


Snart är det dags att släcka lampan och säga adjö till detta jullovet. Det har varit så otroligt skönt.
Okej första vecka var rätt stressig.. vi var ganska glada att få gå bort på självaste julafton. För då hade vi haft besök från alla möjliga och fullt schema i flera dagar innan.

När juldagen kom lugnade allt ner sig och vi började komma in i ledighetslunket. Ni vet där man är uppe sent, sover länge, äter mat ungefär varannan timme, slår på tvn, unnar sig och spenderar mer pengar på nätshopping än vad man först tänkt.. Det liksom bara blir sådär när man börjar komma på lite kul saker till hemmet :) Som soffbordet..och sänglamporna. Är så nöjd. Nu har jag kommit på att det ska bli ett skrivbord på ovanvåningen också. Har en plan för det.

Det har varit så skönt att vara samlad. Vi tillsammans. Vi som familj. Har älskat varje minut. Tyra har varit så himla glad av att ha pappa hemma på dagarna.  Också har hon fått vara uppe sent om kvällarna..det är allt en liten nattuggla vi har. Sen har hon sovit till nio, halv tio om morgnarna. 

Men nu är det tillbaka till verkligheten. Nu återgår min man till att jobba nästan dygnet runt 6 dagar i veckan..konstant. Hemmet blir slitigt att ta när man ensam igen får ta vakna nätter (Tyra vaknar oftast en gång på natten, men ibland är det oroligt hela nätterna), det ska handlas, det ska tvättas och ja.. dagarna kommer sakna sitt guldshimmer. Tur man har de här dagarna att blicka tillbaka på. Och trots allt jobb och slit så njuter jag ändå av varje minut.

Ta hand om er och till alla som går tillbaka till jobbet nu.. Det kommer fler lediga dagar lite längre fram ;)

Puss och godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0