Bara spotta i den..


Hej på er!
Hoppas helgen varit härlig. Här har det byggts trappräcke till en del av vår trappa som tidigare var öppen. Så för Tyras skull byggde vi igen den öppna biten med ett trappräcke, och det blev så bra. Nu ska det "bara" slipas, spacklas och målas.. Phew. 

Sen har vi haft en lugn söndag. Vilat oss och spelat den där bingolotten som vi vann. Tack o lov (!!!) vann vi ingen ny lott. Tyvärr inget annat heller. 

Jag har också provat en ny mascara. Den som syns i bild. Japp, det är en mascara. Lik gamla tider.. Första gången jag såg en sådan var när jag för många (hrrmm.. måånga) år sedan rotade efter ngt i mormors badrumsskåp. Då visade mormor.. Det är en mascara.. "så spottade man i den, gned runt såhär också målade man".. Där stod jag, en finnig tonåring och tittade på henne med hakan i golvet. Vadå, du menar att man SPOTTADE i det där du kallar mascara? Japp. Så var det!

När jag såg en sådan kaka var jag ju bara tvungen att klicka hem en för att prova. Helt rätt,  jag provade då INTE mormors gamla nedspottande mascarakaka.
Själv använder jag vatten.. V A T T E N.
Det är svårt att måla med borsten.. men på något vis gillar jag den ändå. Det är lätt att reglera hur mycket man vill ha..och den klumpar sig inte på samma sätt. Man kan reglera om man vill dra pensel i mer utspädd färg för ett tunnare lager eller tvärtom. Med ett tunt lager blir fransarna sådär lagom tydliga som man vill ha dem ibland. Naturliga, men med färg.

Ja.. mer finns väl inte skriva om den saken. 

Nu ska vi se om vi hittar ngn ny serie att kolla på på Netflix.

Ha det fint!Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Åh kak-mascara!!!!!! Använde jag i början av 90-talet men har inte sett någon sen dess, den är ju bara bäst!! Vilket märke?

Kram :)

Svar: Vad roligt Camilla. Har själv bara sett den hos min mormor tidigare. Det är Isadora :)
Camilla

2016-01-17 @ 22:06:19
URL: http://www.camillasnyahem.wordpress.com
Postat av: Monica

Åh... Sån mascara hade min mormor också... Har inte sett sån sedan jag var liten....

2016-01-20 @ 15:54:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0