Chiapudding och loppisfynd


Hej vänner!

Såhär började vi morgonen. Chiapudding. Har ni provat? Det var första gången för oss. Jag får väl erkänna att jag är känslig för konsistenser. Vet jag inte hur något kommer kännas i munnen kan jag bli riktigt svettig i pannan och vela på om jag verkligen ska stoppa det i munnen. Geleaktiga saker är en av de sakerna. Så igår, sent på kvällen, var jag bara tvungen att ta en liten sked för att förbereda mig på vad som skulle vänta mig på morgonen. Givetvis tvingade jag min man att smaka först..Det gör jag alltid..haha.. Också tokstirrar jag efter minsta lilla rynka i panna eller näsa. Ser jag ngt litet så tar jag antingen mod till mig och smakar, eller helt enkelt..avstår :D

Ja..Nu undrar ni kanske hur det gick att äta denna geleaktiga chiapudding.. Faktiskt riktigt bra. Jag gjorde den på 2 dl kokosmjölk, en näve mosade hallon och lite agavesirap. Sen fick det stå över natten och svälla i kylskåp. Det smakade riktigt gott, som hallonkräm.

Supernyttigt är det tydligen också. Jag vet inte..men kanske har jag redan idag känt mig lite piggare.

Idag har vi varit på loppisar. Det var ett tag sen sist. Och idag hittade jag lite allt möjligt. En liten pinnstol till Tyra som hon ska ha på sitt rum. En rutig axelväska. Bamsesaga till Tyra på cd. Och en korg..Då visste jag inte alls var den skulle stå.. Men sen hittade jag en plats på tv-bänken. Där blev den himla bra tycker jag :)

Efter loppisarna åkte vi och tittade på djur. Lemurer, sköldpaddor, fiskar, spindlar (fast de gick jag förbi) och andra konstiga saker. Himla kul hade vi.

Nu har vi varit hemma ett tag. Försöker få en liten tjej att somna. Går sådär kan jag meddela. Snart blir det soffan och bara några lata timmar :) Älskar när man har vänner på besök som man bara kan slappa med.

Ha det fint och ta hand om varandra <3

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0