Mardrömmar och en bebis stadig på benen


Man är lite bräcklig emellanåt. För att det är sådär mycket, och jag är så trött. Har kommit in i en period med mycket mardrömmar. Ibland är jag helt slut när jag vaknar. Vissa drömmar får jag försvara Tyra med näbbar och klor. Och då kan man tro att någon i drömmen försöker göra henne illa. Så är det inte. Det kan handla om att någon petar på vagnen, eller bara vill se henne. En natt drömde jag att jag var gravid. Och det var DEN DAGEN. Tydligen en beräknad dag. Jag vaknade i drömmen och visste att idag skulle vår bebis komma. Jag skulle få torteras hela dagen, för vi hade inte tid förrän på kvällen. Jag var i total panik och mannen hade (som i verkligheten) så mycket att göra på jobbet att han inte skulle komma hem förrän vi skulle åka (det hade inte hänt i verkligheten). Jag gick med mina händer på magen heeela tiden, i ren panik. Det är mycket mardrömmar. Stressiga drömmar. Också verkliga livet på det.

Tur är har jag ju Tyra. Ja, och min man. Men han jobbar ju mest dygnet runt just nu, stackaren. 

Imorgon ska jag och Tyrisen laga mat med föräldrargruppen. Spännande. Tyra har ju börjat äta gröt. Några skedar varje dag. Det går väl framåt, även om det är gröt mest överallt. Fast det är roligt..
Igår stod hon själv i några få sekunder. Hon vill helst stå, och när jag sitter i soffan så står hon framför mig på golvet så jag kan hålla henne. Igår visade jag att hon kan hålla händerna på bordet. Det gjorde hon, och när hon var stadig släppte jag försiktigt. Jodå, 1..2..3..4..5..fånga. Fyra månader och en dag gammal :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0