Sällskapsresan


Julafton kom och julafton gick. Det har varit trevliga dagar, med familjemys, mat och många julklappar. Själv fick jag en del pengar..och de ska man väl använda?  ;) Köpte både ett och annat idag.. nu vill man ju bara att det ska bli leverans dagar också :)

Idag har vi haft en väldigt vilsam dag. Och nu har Tyra somnat och vi hamnat i soffan. I år igen går Sällskapsresan.


Det är med delade känslor jag tittar på det. Dels är det ju inga favoritfilmer de där..men sådär underhållande och som alltid funnits med.. Dock var det ju för två år sedan känslorna ändrades. När vi låg där på sjukhuset jag och min man. I ett rum, så instängda och utstängda från verkligheten som det bara gick. Vi ville inte möta verkligheten samtidigt som vi inte kunde undgå den. Med vår son i ett annat rum på en annan avdelning. Inte vid liv. Våra liv var krossade. Lusten var som bortblåst. Fortfarande chockade. Med personal som tittade till oss dygnet runt. Med personal som gav oss mat. Som lät oss prata om vad som hänt. Personal som lät oss gråta utan att bli obekväma. Personal som hjälpte oss att planera en kommande begravning. Personal som gjorde allt de kunde för att försöka få oss på fötter igen. När vi låg där i sängen så hade vi ett mål. Vi skulle se klart varje Sällskapsresanfilmerna som gick om kvällarna. Vilket mål va? Det var det enda vi klarade av att utmana oss med. Låter kanske sjukt..men i en riktigt illa krissituation klarar man inte mycket. 
Några dagar senare åkte vi hem och livet rasade ännu mer. Då stod vi i verkligheten. Med båda fötterna och ett bebisrum som stod tomt.

Nu lever vi i samma verklighet, med en saknad son. Men vi har fått en underbar liten tjej, en lillasyster som är alldeles fantastisk. Livet är gladare, mycket mycket gladare igen. Vi tar inte livet förgivet och även om det kan bli tunga pass och dålig sömn så är vi ändå tacksamma.

Snart fyller han år. Två år. Vår son. Vår saknade Lando <3

Kommentarer
Postat av: Helena

Älskade kusin Lando ❤️❤️❤️

2015-12-25 @ 22:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0