Bye 2015 och Hello 2016

Gott nytt år!

Här har vi firat i lugnets tecken. Finkläder på, bingolotter på bordet med olikfärgade pennor till vardera spelare (Ehh... jag och min man).. och en himla massa god mat.


Till förrätt blev det kallrökt lax med ljummen sparris, ruccola och en citron creme fraiche. Himla gott.

När det var dags för varmrätten drogs grillen igång. En alldeles perfekt grillad oxfilé med ugnsrostad klyftpotatis och sötpotatis tillsammans med en pepparsås. Yum!

Efterrätten blev en enkel Creme Caramel med knäckigt täcke.

Också skålade vi in året med alkoholfritt 


Var på vippen igår om jag skulle handla en flaska champagne. Tur jag lät bli. Var inte alls sugen på det idag. Nä, alkoholfritt räcker gott och smakar gott (jag gillar ändå champagne) också.

När man dessutom ser vår granne en dag som denna så får man ännu mer avsmak. Tror aldrig jag kommer lämna huset så länge han är vår granne och är hemma på nyårsafton. Sämre omdöme får man leta efter. Typiskt en person som inte ska dricka och handla med raketer.

Annars så kan jag inte klaga på detta år så värst mycket. Det har varit kämpigt och slitigt i vissa lägen, men tillsammans som familj fixar vi allt. Prövningar efter prövningar (nu mest jobbrelaterat). Tro inte de tar slut även efter 17 år tillsammans :D

Vi fick det bästa till slut. Den 5 maj. Vår lilla sessa..
..som sover gott och har gjort så genom tolvslaget och alla raketer som kommit flygandes.

Nu går jag också och lägger mig. Hej 2016..vi snackar mer imorgon när jag är piggare. Ok?

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0