vänskap


22:38. Vi har precis varit ute och gått en promenad med Tyra I vagnen, så hon skulle somna. Vilket hon gjorde. Hon brukar alltid somna i sin säng,  men vissa kvällar är det lite oroligt och nör det inte går så går det inte. Då kan man lika gärna gå ut. Det är rätt mysigt tycker jag. Nu sover hon i sin säng och man hör att det är med ro. Vår älskade dotter.

När vi gick där ute i mörkret så kom vi in på vänskap. De två vännerna som stått oss närmast under några år slutade höra av sig när Lando dog. Jag och min man sa redan då att den dagen vi får ett syskon som lever, då kommer de båda höra av sig.. och tro att allt är som det var. Jodå, strax efter att Tyra var född så ville de båda gäääärna träffas. Varpå vi nu inte alls är sugna på det. Vad är det för vänskap? För mig betyder den inget..så jag har inte lust att lägga energi på det.

Vi fick veta var dem stod.. nu får dem veta var vi står.

Det är det sklna med att gå ute i mörkret, sena kvällar. När det nästan är folktomt. Luften är sval och man kan gå där och småprata om jobbet, vänner, barn och livet i stort. Utan att man blir störd av folk ute i byn man känner och som ska dyka ner i vagnen,  även om det också kan vara trevligt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0