En stubbe mindre

Efter gårdagens hårda jobb i trädgården plockade jag in några kvistar syrén innan det var dags kliva in, låsa dörren och hålla kväll. Det är härligt med kvistar man kan plocka in, bara sådär.. :D Det är bra belöning!!

Idag fortsätter jag med hårt jobb. Jag är bara inne och pausar just nu. Det behövs när man står i stark sol och kämpar. Lite skugga och dricka, också blogga. Perfa!
För dagens slit går till en stubbe. En stubbe som stått och varit ful väldigt länge nu. Igår när jag damp ner i sängen fick jag nog, och planerade redan då att jag skulle ägna min fria tid åt den stubben idag. För innan jag stänger dörren om mej idag så ska stubben vara borta. Så är det! :D

Jag har varit och köpt två pinnar magnolia idag också. På Netto såldes dom för 29 kronor. Vi får väl se om dom tar sej.. nu är dom bara ynkliga. Men vi har ju inte tänkt flytta från detta huset än, så om de tar sej kommer vi nog få se blommorna vi med :) En av dom är en vit stjärnmagnolia. Den ska nog få bo på framsidan. Sen den andra vanliga superfina sorten som har mer runda, bulliga blommor i lila ton blev det också. Är det någon som kan ngt om magnolior?? Kan man hålla dom nere, så dom inte blir sådär SUUUUUUPERSTORA?? Tipsa.. jag vill veta allt :)
En Klematis köpte jag också. Vet inte riktigt vart den ska få bo och klättra.. vi får se.

Nu ska jag ut och fortsätta.. projekt stubbe-bort.

Kram 

Kommentarer
Postat av: Lena

Hjälp vad du sliter! Hoppas det gick bra med stubben.Magnolia kan jag inget om, annat än att jag vet att de är vackra.Ha det gott!Kramar

2012-05-15 @ 20:43:58
URL: http://jagochinredning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0