När teven gått sönder får man roa sig på annat hållJa.. när ens teve gått sönder får man roa sig på annat sätt.. You tube är en guldgruva när det kommer till pinsamma framträdanden.. :) Kolla HELA videon här uppe, den blir bara värre :D

Ja, ni läste rätt. Vår nya teve, som vi bara haft i några månader (typ 5), gick sönder idag. Så sorligt.
Jag skulle starta teven så jag inte skulle missa Trädgårdsfredag som började halv tio. Jag startade upp teven. Det hände inte mycket först. Tyckte det var konstigt, så jag stängde och startade om. Då stängde sej tvn igen, av sej själv. Också höll den på så, av och på. D. sökte lite om felet och han tror det är powersupplyn som är sönder. Retligt!! Jag som var ute i trädgården och pysslade, efter jag sovit en stund i soffan. Så jag kände mej så taggad för lite mer inspiration under kvällen. Bah!
Så imorrn får vi väl se vad Expert säger och hur detta löses på enklast sätt. Vi vill ju ha tvn vi har nu, för den är vi så himla nöjda med, när den fungerar. Så risken är ju stor att den ska på reperation :(
Uhhh!!

Jaja.. idag beställde jag gratängformar från Gerbera. Man får ju sysselsätta sej med ngt, som nätshopping, när man inte har ngn teve. Eller hur?? ;) Mitt Lilla Hem ska ju stänga, så nu är det rea som gäller där. Då passade jag på att köpa de runda miniformarna. Två lila och två vita. Fyrahundrafyrtio istället för sexhundra kronor. Det är gött :)

Nähe.. nu ska jag gå upp och kolla på några avsnitt av Goda Grannar. Kommer ni ihåg?? Den gamla svenska serien som egentligen inte handla om någonting. Men ibland bara måste jag köpa på mej sådana gamla serier på dvd för att kunna se på det igen. Så härom dagen kom hela serien uppdelat på två boxar.. haha.. Och det sjuka är att man kommer ihåg allt så väl när man väl börjar titta.

Ha det superhärligt!! Nu ska jag sluta reta mej på vår trasiga teve. Håll tummarna för oss imorrn och att allt löser sej på ett smidigt sätt UTAN tjafs (om detta nu bara skulle flyta på utan problem, då kommer jag gå med hakan i golvet hela dagen imorgon)

Kram till er!!


Kommentarer
Postat av: jenny ~ house of jenny

Attans! Nu stör jag mig lite på att jag inte kollat bloggar i helgen. Alla de stora Gerbera formarna är slut! Skit oxå...Va trist att tvn gått sönder. Hoppas att det inte blir en dyr lagning!Puss!

2011-05-23 @ 08:17:44
URL: http://www.houseofjenny.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0