Kul saker som väntas hem


Hej!

Idag får ni leva med att få återse en gammal bild. Jag har inte orkat ta ngn bild.
Och idag när jag kom hem kände jag mej helt mörbultad och slut i hela kroppen. Jag lyckades ändå baka ett gäng muffins som förhoppningsvis kommer till användning i veckan.
Men så fort jag inte var igång höll jag verkligen på att somna. Har kännt mej sådär idag. Trött, illamående och lite yr vid för hastiga rörelser. Men så fick jag knappt sova ngt inatt. Först rusade D. upp och trodde att brandvarnaren nere i källaren satt igång. När han gick ner och kollade det så somnade jag om. Då kom han upp och väckte mej för att fråga vart brandvarnaren egentligen är som ska vara i källaren.. uhh.. Alltså var det inte vår brandvarnare. Det var ngt utifrån. Sen somnade jag väl om sådär. Strax därefter började fåglarna där ute larma. Maj gadd vad dom kan hålla på. Sen ringde klockan. Ovanpå allt detta så är det måndag och dålig luft på jobbet. Gäsp!!

Nu ligger jag i sängen. Fönstret har precis stått på vid gavel och luftat ut sovrummet och svalkat av mej rejält. Nu känner jag mej bättre. Men jag hoppas på en god natt sömn nu.

Jag tror inte det kommer ngt paket imorrn. Jag som la till lite extra för snabbare leverans. Dåligt!! Så på onsdag kanske.. Sen hoppas jag på mina miniformar.. och på ett paket till i veckan :D Mycket kul som väntar nu..

Hoppas ni haft en härlig måndag!
Kram

Kommentarer
Postat av: jenny ~ house of jenny

Hoppas du känner dig piggare idag!Puss!

2011-05-24 @ 12:23:38
URL: http://www.houseofjenny.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0