Ålabodar och kattskrälle!

Vilken dag det var igår.. Först hade jag lite problem med min löneavdelning på jobbet. Så jag var lite irriterad. Men sen släppte det, och mamma kom och hämtade mig. Vi åkte ner i stan och kollade in en kruka. En "frigolit" kruka i svart. Det är inte frigolit, men ser ut som det. Det är säkert flera av er som vet vilken jag skriver om.. Iaf. var den en av krukorna jag funderade på till vår framsida. Mamma hade ringt dagen innan och lagt undan den (för hon kom och tänka på att den var på rea nu.. och sen personalrabatt på det.. så är det värsta fyndet ju!!). Så vi åkte ner och kikade.. Jag behövde bara se den, så kom förälskelsen tillbaka.. Samma känslan som jag fick första gången jag så krukan (förra året?). Så den fick det bli.. Nu var krukan fixad.. Sen skulle vi åka och fotografera lite.. Eller jag skulle fotografera och mamma sola. Så vi åkte till ngt som kallas Ålabodarna. Där låg mamma på stranden och jag traskade upp för trapporna och gick en promenad längs de superfina husen. Bilderna ovan är ett axplock av allt jag fotograferade :D
Kolla in den charmiga skylten med misstaget att glömma ett K ;) En simpel lösning ger ett charmigt intryck i en sådanhär liten håla, nära havet :)
Dessutom fick jag se min favoritö hela tiden, Ven. Hoppas vi kan ta oss till Ven denna sommaren.. om där finns tid. Vi skulle ju vilja klämma in Köpenhamn också..

Well well.. När jag fotograferat gick jag ned till mamma på stranden. Jag orkade inte byta om, så jag strntade i att bada. Tur i oturen var ju kanske det..
Jag och mamma hade planer på att leta träd till min kruka efter strandbesöket. Sen hade jag planer på att följa med hem till mamma och pappa.. Eftersom D. skulle på Sjöbo marknad med sin pappa.
Tss.. jag ringde D. för att höra hur han hade det, medan mamma badade.. Det var ngn timme innan han skulle åka.. Då fick jag reda på att D´s pappa hade ringt och berättat att D´s systers katt rymt, som då S. passade.. Hallelulja! O_o
D. skulle åka dit och hjälpa till. Och när mamma erbjöd sig att köra mig till S. så jag också kunde hjälpa till så var det ju självklart.. vi fick alla ställa in våra planer för dagen :( Inget träd och ingen marknad.

Sen gick vi där.. (där S. bor) och letade efter en katt i fleeeeera timmar. Vi pratade med folk, vi lämnade ut telefonnummer. Vi kallade, vi lockade.. vi tappade hoppet.
D´s syster med sambo, som var påväg hem från Stockholm, åkte direkt ner hit.. såklart.
Fyra timmar senare kom de.. Då fortsatte vi att leta. Halv nio gav jag och D. upp. Då hade vi varit där sen halv tre.. Vi hade inte gått heeeela den tiden. Men mycket av den.
Vi fick blåsor under våra fötter och jag som bara hade linne och korta shorts var ju ganska sönderbränd.
Både jag och D. mådde rätt dåligt av att varit ute i solen så mycket.

Halv tolv ringer telefonen, då har katten kommit till rätta igen. Tur! Det var riktigt svårt att sova. Man tänkte bara på katten, som är en innekatt.. och som absolut inte är van vid det området.
Så jag är glad för allas skull att han är hemma igen. Kattskrälle! :)

Dagen blev helt fel för oss alla!
Tur jag iaf. fick fotograferat.

Idag har vi fortsatt med vår famsida. Imorgon blir vi KLARA.. Gissa om det känns skönt :D Det blir så fint.. Idag täckte vi rosenrabatten med svart diabas.. Också har vi gjort större delen av grusgången också. Så nu är snart den täckt med den lilla diabasen. Vi saknade lite markduk. Så vi fick åka och handla.. Då gav vi upp. För sen när vi kom tillbaka så väntade besök i trädgården av D´s pappa, syster och hennes sambo.
Dom hade varit i Helsingör och tyckte vi behövde lite gott efter allt vi gick igår.. hehe.. Så det var ju gulligt. Nu har jag min favoritjuice (som jag än bara hittat i danmark) i kylen som väntar.. *wihooo*

Jag och D. är helt slut även denna kväll. Vi ska snart se en film, och ladda om våra batterier. Imorgon tar vi tag i det sista av vårt stora projekt.. Men det har varit värt allt slit.. Så många bra kommentarer som vi får och har fått under resans gång :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0