En ond axel!


FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Hmm.. ni får leva med en lite halvsuddig bild.. Jag tog den imorse, innan det blivit riktigt ljust. Dessutom är jag skadad. Så att stå helt still och försöka fokusera med fel hand är inte lätt.. Men just nu finns det inget roligare än tulpanerna att fotografera här hemma. Eller är det för att jag inte är på humör.. Och tulpanerna piggar ju upp en, trots skadad axel.

Det var igår.. Innan jag skulle gå till jobbet. Det hade kommit ett puderlager med snö på trappan. Jag sopade bort det. Men på nedersta trappseteget var där is. Jag såg det.. och jag tog det jäkligt försiktigt. Men isen var så tunn och sjukt hal. Så jag slog en vurpa.. och krokade kvasten. Jag hörde ett knak.. Det var inte kvasten. Det var min axel. Inget brutet!! Och jag gick till jobbet. Men ingen kunde få mitt humör på topp.. och jag led mej hela dagen igenom. Såklart var det jag som skulle stänga på kvällen och jag hade en tung kvällsmat :( Helt fel dag att ramla på!! Jag var nere hos en sköterska och hon kollade lite på axeln. Hon kunde inte se ngt. Men jag hade ont iaf.

Idag skulle jag jobbat extra. Men jag fick ringa imorse och meddela att jag fick stanna hemma idag. Det känns som att leden hamnar rätt helt plötsligt, eller fel.. Men när det "hoppat till" i leden så känns det lite skönare. Så håller det på så.. Också gör det ont. Axeln har inte hoppat ur led, så mycket vet jag. Men ngt har hänt. Tänkte vila hela dagen idag. Kanske får det bli vårdcentralen imorrn.
Samtidigt försöker jag göra lite långsamma rörelser så armen inte blir allt för stel.

Så idag blir det soffan för min del. Uhh.. en ledig dag och jag kan inte baka eller pyssla med ngt. Skit!!
Hoppas D. får tag på Per Morbergs bok på Netto. Han skulle kolla på lunchen. Så har jag ngt att läsa och inspireras av iaf. Men med min tur finns där ingen bok heller.

Jaja.. nu sk jag gå och prova göra en latte. Tur man kan köra med pods i min maskin. Nu går det absolut inte att pressa ngt kaffe.. hehe.. Gissa om jag fått abstinens annars. ;)Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Men gud, stackare! Man trillar ju så handlöst! Jag hoppas du kan vila lite och blir bra i axeln snart. KRAM!

2010-02-24 @ 10:22:51
URL: http://www.camillasnyahem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0