Hjälp med hallen..

FOTO: Camilla, Hantverkaregatan.blogg.se

Igår, mellan semifinalen och världsrekordet i 100 meter höll jag på som en dåre i vår hall.. Upp och ner för källartrappan för att prova alla möjliga småbord att ställa i en hörna.. Enda lediga hörnan som finns i vår hall. Vår hall är "ganska" stor och luftig.. Men alla väggar är upptagna.. till olika dörrar. på ena dörren hittar man dörren ner till källaren och gästtoaletten. På väggen mittemot är där inbyggda garderober med spegelglas på HEEELA ena väggen. Trappan kommer precis intill ytterdörren.. och på väggen mittemot har man öppningen in till köket och resten av bottenplan. Som sagt.. mycket lite yta att skapa personlig touch på :( Men igår fick jag till det liiite.. Hallen ska en dag renoveras.. Trappan ska målas nästan helt vit, endast trappstegen upptill ska få vara kvar i sitt ursprung (för att fortfarande passa bra till golvet på ovanplan), väggarna ska målas vita och kanske en tapet på väggen med dörrarna.. Dörrarna ska också renoveras och målas om. Helst skulle jag vilja byta golv också.. Men vi får se, allt handlar om budget.. Så det hela hänger väl på hur mycket jag får jobba nu. Men helst av allt vill jag ha en välkomnade hall :)

Betongkrukan som nu står intill trappan tycker jag är ett bra sätt att avskärma lite precis när man kommer in utifrån.. Och samma effekt när man kommer inifrån och går ut i hallen.
Sen hatar jag vår bruna dörr.. hur oldschool är inte det?? Men vi har ju inte råd med en ny dörr nu iaf.. Sen passar det ju ganska bra med brun dörr på utsidan.. Så ni som läser, kan man måla bara insidan av dörren?? Eller blir det helt konstigt?? Jag bara spånar just nu.. Men om ni har ngn åsikt så SKRIV KOMMENTAR :)

Nu ska jag se om jag kan få ut marschallen som jag hade som mall igår när jag gjöt en marchallhållare i betong.. Glömde ju helt att olja lite.. Jaja, i värsta fall får jag väl göra en ny :)

Kommentarer
Postat av: Vilda-Hilda

Min bästa väninna har precis som vi byggt hus nyligen och dom har valt att ha sin ytterdörr i blått på utsidan och vit på insidan. Ser jättefint ut! ^_^

2009-08-17 @ 12:58:42
URL: http://lillavildahilda.blogg.se/
Postat av: Camilla(s nya hem)

Jag har också sett delad färg på dörrar, har aldrig tyckt att det sett konstigt ut. Hoppas du kommer på hur du vill göra. :)

2009-08-17 @ 13:33:21
URL: http://camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: skalis

Hejsan

Vi har målat insidan på ytterdörren och det blev jättebra. Vi klistrade dessutom på dekorlist för att för att göra den lite kuligare.Helt klart en bra budget variant till att köpa ny dörr.

Kram

2009-08-17 @ 18:35:39
Postat av: Vicke

Tycker du har lyckats jättebra att fixa i ordning hallen med "enkla" medel. I bland får man nöja sig med en budgetvariant och din var superfin!Blev nästan kär i din betongkruka med kvistarna, supersnyggt !Vi har också gjort om vår ytterdörr till en billig penning genom att måla utsidan som var vit till ockragul. Blev jättenöjda så med andra ord jag tycker det funkar med vit insida och gul utsida.Kram

2009-08-17 @ 22:06:22
URL: http://vickes.blogg.se/
Postat av: Linda B

Jag tycker du ser ut att ha en jättefin, luftig och härlig hall. Mina föräldrar har målat insidan på sin dörr och det blev kanonbra, inte alls konstigt. Jag var skeptisk först men det blev riktigt bra.

2009-08-18 @ 10:37:30
Postat av: Camilla

Tack för era ord.. Nu blir jag riktigt sugen på att måla dörrens insida vit :P Vem vet.. inom en snar framtid kanske det kommer en bild.. hehe..

Tack igen!!

2009-08-20 @ 17:55:52
URL: http://hantverkaregatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0